Bjørn Asbjørnsrød, Niklas Skogeng og Aleksandra Toneva deltok i helgen på Stavanger Grand Prix 2023. Dette er en turnering med pengepremier som samler noen av de beste spillerne i Norge.

Bjørn møtte Mats Cappelen Mazzocchi i første runde i hovedtablå og vant overlegent 6-0, 6-3, mens i kvartfinalen møtte han hard motstand fra 2. seedede Christian Parr som spiller for Paradis. Det ble til slutt 3-6, 6-4 og 3-6.

Niklas vant begge sine kamper i kvalifisering med 6-2, 7-6 mot Mats Rygg Hannestad og 6-4, 6-0 mot Nicolai Ektvedt. I første runde i hovedtablå møtte han rutinerte Claudio Andres Rivera Varas fra Paradis, og dermed var det kjørt for denne gangen.

Aleksandra gikk videre til hovedtablå etter å ha vunnet suverent over Ingrid Sunde-Bergersen med 6-0, 6-1. I kvalfinalen møtte hun førsteseedede Josefine April Langstrøm Field. Det ble til slutt tap med 6-3, 6-2

Dette var en fin tur til Stavanger for de 3 konkurransespillerne våre. Vi takker Ole og resten av teamet hans i Stavanger Tennisklubb for en flott gjennomført turnering.

Slik går det når man ber ungdommer om å ta bilde(r) fra turneringen som de skal være med på!

Kategorier: Turnering