Boris Tonev (10 år) representerte Sandefjord Tennisklub i Norges største lagturnering U12 i Oslo 28.04. – 01.05. Totalt 33 klubblag deltok.

Boris, sammen med Adrian Hult Norvald fra Halden TK og Fredrik Widholm-Veen fra Lillehammer Tennisklubb, alle født i 2012, vant fire lagkamper (alle med resultat 3:0) før de kom seg til semifinalen. Der møtte de en av de store favorittene fra Snarøya 1. Adrian (11år) og Fredrik (11år) klarte å snu en spennende dobbelkamp og vant med 2:1 i sett.

Det ble dessverre en tap for laget i første singel og Boris spilte avgjørende tredje kamp. Han vant med 4:1, 4:2 og sikret finaleplassen. Laget vårt tapte finalen med 2:1 mot Bygdøy 1 med tre 2011-spillere.

Se alle resultater i Tournament Software

Takk til Svetoslava Toneva for bilder og tekst

Kategorier: Turnering