I helgen har flere fra konkurransegruppen for juniorer i Sandefjord Tennisklubb deltatt på Kiwi Grand Prix Mjøndalen 2023. Dette er en årlig turnering som foregår på grus i begynnelsen av mai hvor mange av Norges aller beste tennisspillere, både på dame- og herresiden deltar.

Bjørn Cristiano Asbjørnrød Valdivieso gikk helt til topps i Herrer double hvor han sammen med sin partner Andreas Ursin Nygaard fra Blommenholm og Sandvika TK slo Niklas Skogeng også fra Sandefjord med sin partner Mikkel Hammersmark Gjervan fra Nesodden Tennisklubb med 6-1 7-6.

I single spilte Bjørn seg helt frem til Semifinale hvor han tapte mot tredje seedet Kristoffer Dalbak fra Heming IL. Niklas tapte i første runde i hovedtablå mot sin doublespartner Mikkel fra Nesodden. Petter Alexander Steinnes måtte se seg slått i første runde av kvalifikasjon. Aleksandra G. Toneva kvalifiserte seg til hovedtablå, men måtte seg seg slått av Margareth Keref fra Moss Tennisklubb. Julian Vladetic vant sin første runde i kvalifisering, men dessverre ble han skadet og måtte trekke seg i neste kamp.

Vi takker Jon Hammerborg og Mjøndalen tennisklubb for at de arrangerer denne flotte turneringen hvert år. Det er alltid hyggelig å reise til Mjøndalen for å spille tennis.

Prima grusbaner, disse har det gått med mange timer for å få i stand.

Mjøndalen Tennisklubb har bygget en utendørs Padelbane i tilknyting til sitt anlegg. Stengt for anledningen.