Vi forventer at det blir stor pågang til våre organiserte treninger i høst. Vi har derfor valgt å være ekstra tidlig ute med å legge ut skjema for påmelding til høstens kurs- og treningstilbud.

Betalingsavtale med månedlig trekk for alle

Nytt i høst er at alle som deltar på kurs i løpet av et helt semester må opprette en betalingsavtale ved påmelding. Vi gjør dette for å gjøre det enklere å betale for trening siden du ikke må betale for et helt semester av gangen. Ved opprettelsen av betalingsavtalen vil du bli belastet det første avdraget ved påmelding. Deretter vil du trekkes en fast månedlig sum basert på hvilken aktivitet du har meldt deg på. Se vår oppdaterte prisliste for mer informasjon hvilke priser som gjelder for organisert trening høsten 2023. Våre betingelser for organisert trening har blitt oppdatert som følge av dette.

Rabatt ved tidlige tidspunkt for barn

Vi tilbyr nå også rabatt til barn som har mulighet til å trene i tidsrommet 13-16. Dette er tider hvor det er god kapasitet og vi ønsker derfor flere deltakere.

Enklere prisstruktur

Vår prisliste har blitt oppdatert som følge av at vi nå har gått over til månedlig betaling. For barn og juniorer innebærer det at man velger 1-2 timer pr. uke eller 3-5 timer pr. uke. For voksne tilbyr vi 1 fast timer pr. uke med rett til å delta på “betal pr. gang”

Konkurransegruppen

Vi har gjort det rimeligere å trene mange timer og delt opp konkurransegruppen i to priskategorier: 3-5t. pr. uke og 6 timer eller mer. For de som er med her vil det utgjøre en stor forskjell å slippe å betale for et helt semester av gangen.

Betal pr. gang fortsetter for voksne

For våre deltakere som er voksne (17 år og eldre) fortsetter vi også med vårt populære “betal pr. gang” tilbud. Det vil være en liten prisøkning på dette tilbudet siden vi fra høsten av får nye trenere som har et høyere nivå enn tidligere.

Nye trenere

Som de fleste kanskje har fått med seg har vi vært så heldig å få tilbake Jovan til Sandefjord. Dette var en svært gledelig nyhet, og vi vet at mange vil sette pris på å få han tilbake som trener. I tillegg til Jovan har vi også gjort avtale med andre trenere som holder et høyt nivå, men kan foreløpig ikke gå ut med detaljer om dette.

Nytt tilbud fra høsten 2023: morgentennis og lunsjtennis

Vi vil forsøke oss med to nye tilbud for voksne som vi håper slår an.

Morgentennis

Det blir trening i 60 min kl 8-9 og vi serverer en lettere frokost. Som en ekstra gulrot for de som melder seg på gir vi de rett til å delta på “betal pr. gang” andre dager med frokostennis og lunsjtrening.

Lunsjtennis

1,5 time Lunsjtrening mellom kl 1100-1230 – fast dag pr. uke. De som melder seg på for også anledning ti å delta på betal pr. gang andre dager med frokosttennis og lunsjtrening.

Vår sportssjef André Andersson ønsker er velkommen til en spennende og innholdsrik høst.

Gå til kurs for påmelding til høstens kurs- og trening.

Kategorier: Kurs