Campino pizza Sandefjord har blitt samarbeidspartner med Sandefjord Tennisklubb. Avtalen innebærer at pizza som selges i vår kiosk blir levert av dem.

Campino Pizza åpnet dørene i november 2019. Det har lenge vært vår drøm å åpne vår egen pizzarestaurant, og nå har drømmen gått i oppfyllelse. Vi ønsker å gi dere som kunder en god opplevelse enten dere er på farten, bestiller take-away eller ønsker å spise i vår restaurant.

Ulf Skogeng som er daglig leder i Sandefjord Tennisklubb forteller om hvorfor klubben har inngått en avtale om levering av pizza: “Vi har ambisjoner om å øke antallet turneringer som arrangeres i klubben. Salg av mat under turneringer er en viktig inntektskilde. Pizza er noe alle liker, det er dessuten veldig praktisk å bare kunne ringe til en leverandør i nabolaget som kommer og leverer varene når det er behov for påfyll. Vi skal arrangere Jotun sommercup helgen 23-26. juni, og i august har vi en stor ITF turnering. De som kommer hit forventer at man får kjøpt mat. Nå får vi et enda bredere utvalg enn vi har hatt tidligere.”

Campino pizza Sandefjord holder til på Pindsle og er store på take-away; enten henter du pizzaen selv eller så blir den levert rykende fersk der du er.

Idris Mohammad fra Campino pizza sier om samarbeidsavtalen som nå er inngått:

“Vi på Campino pizza synes det er viktig og støtte opp idretten og fritidstilbudene for barn og unge her i Sandefjord. Vi ser frem til et godt samarbeid i årene som kommer.”

Vi ønsker Campino pizza velkommen som samarbeidspartner!

Kategorier: Samarbeidspartner