Vår sportssjef André Andersson er på plass under NM i Frognerparken og følger med på spillere som er med fra vår klubb. Vi er nå inne i den andre uken av NM i Frognerparken og klubben har 7 spillere med. I gutter U19: Peter, Niklas og Bjørn. I gutter U16: Johann og Noah. Gutter U14: Nojus og Djordje.

André Andersson – Sportssjef

Peter

Peter spilte flott tennis forrige uke og vant sin første runde i kvalifiseringen, etter det var det tid for 4. seedede som dessverre ble for tøff. Peter stilte også opp i herreklassen og også der spilte Peter fin tennis og ga motstanderen en god match. Dessverre måtte Peter se seg slått, men vi fikk se tre fine kamper og god tennis!

Niklas

Niklas spilte også god tennis og vant en lang og tøff tresettskamp i sin første runde i hovedturneringen.

I den andre kampen møtte Niklas Kristoffer Dalback som vant NM innendørs i påsken. Etter å ha tapt et langt og jevnt første sett klarte ikke Niklas å hente seg inn igjen. Niklas spilte også double hvor han og hans doublepartner tok seg til semifinalen. Der tapte de 10-7 i det avgjørende supertiebreaket.

Bjørn

Bjørn vant sine to første kamper i G19 uten større problemer. I tredje runde møtte han også Kristoffer Dalbak som ble for tøff. Bjørn måtte trekke seg fra herreturneringen og double på grunn av sykdom, men skal spille double i herreklassen denne uken.

Noah

Noah spilte fin tennis i G16, men dessverre gikk det ikke hele veien. I 30 varmegrader og 2,5 timers spill ble motstanderen for tøff. 6-3, 3-6, 3-6 ble fasiten. God tennis og fin innsats av Noah. Noah spilte også double hvor han og makkeren røk ut i andre runde i kvalifiseringen.

Johann

Johann spilte god tennis, men var litt for ujevn og fikk ikke gamet. Tallene 2-6, 0-6 var veldig misvisende hvis du ser på spillet, da alle spillene var jevne. Men de er en del av sporten vi elsker 🙂 Noen ganger har du momentum med deg og noen ganger har du det mot deg.

Nojus

Nojus har spilt tennis på et svært høyt nivå den siste helgen. Han spilte tre kamper i kvalifiseringen i G14 og vant alle sammen. I hovedturneringen ble Nojus også slått i en lang og tøff tretimers tresettskamp. Jeg er veldig imponert over Nojus’ mentale innsats som klarte å vinne det andre settet etter å ha tapt det første med 6-0. Nojus hadde flere matchballer i første sett, men ble litt for ivrig. I det andre og tredje settet var de utrolig jevne og tallene ble skrevet til 0-6, 6-3, 3-6.

Djordje

Djordje spilte også en maratonkamp i første runde i hovedturneringen G14. 6-7(4)6-07-6(4) til Djordje etter fire timers tennis. Kampen kunne ha gått begge veier, men det var sterkt av Djordje å ta seg sammen mentalt og vinne kampen. I dag er det double for Djordje og i morgen er det singel igjen.

Kategorier: Turnering