Ken Rune (Kenny) vil være tilgjengelig for privattimer i regi av Sandefjord Tennisklubb i sommer. Pris for 1 time med Kenny er kr 800,- Dette inkluderer baneleie.

Følgende datoer og tidspunkt er aktuelle:

  • 4-8 juli mulighet for timer 08-12, kan utvides.
  • 16-19 juli 08-12, kan utvides.
  • 23-24 Juli 08-12, kan utvides.

Bestill privattime med Ken Rune

Betaling av privattime må gjøres før timen. Spillere må under ingen omstendighet betale treneren direkte, alt skal gå via klubben. Les mer om våre betingelser for privattimer og link for betaling av privattime.

Kenny startet sin trenerkarriere i Sandefjord tennisklubb i 2008. Etter dette har han jobbet med konkurransespillere fra store deler av Norge. Kenny brenner spesielt for det sosiale aspektet av tennis og det faktum at man ikke nødvendigvis på være en satsende spiller for å ha glede av idretten. Kenny sitt motto er “Tennis er en sport for alle, uansett hva målet er!”
Kategorier: Privattime