I et nylig inngått samarbeid skal Sandefjord Tennisklubb tilby ansatte i Sandefjord Bredbånd kurs og tilgang til å spille tennis

Fra venstre: Daglig leder Sandefjord Tennisklubb Ulf Michael Skogeng, Gina Olsen, salgs- og markedskoordinator i Sandefjord Bredbånd, Claus Fevang Vidum, salgs- og markedssjef i Sandefjord Bredbånd og André Wilhelm Andersson, sportssjef Sandefjord Tennisklubb

Under den internasjonale juniorturneringen som klubben holdt i august, fikk representanter fra Sandefjord Bredbånd en omvisning på anlegget til tennisklubben. Daglig leder i Sandefjord Tennisklubb, Ulf Skogeng, forteller at det har blitt satt opp et nytt reklameseil for Sandefjord Bredbånd, men at klubben ønsker å tilby noe mer enn bare reklameseil. “Som klubb ønsker vi å tilby firmaer en merverdi som takk for at de støtter oss. Vi kan f.eks tilby bedriften kurs og andre opplevelser til sine ansatte”, sier Skogeng.

Claus Fevang Vidum er salgs- og markedssjef i Sandefjord Bredbånd. Han har allerede benyttet seg av tilbudet fra Sandefjord Tennisklubb og spilt tennis på de flotte utebanene i Bugårdsparken denne sommeren. “Vi er veldig positive til lokale klubber, lag og foreninger som er med på å aktivisere alle som bor i fjor’n og bidrar til å skape et godt sted å bo. Sandefjord Tennisklubb har et flott anlegg, som ligger veldig fint til i Bugårdsparken, som for øvrig er et veldig fint tur- og aktivitetsområdet. Vi opplever at Sandefjord Tennisklubb tilrettelegger veldig godt for alle som har lyst til å spille tennis, uansett om du er nybegynner og trenger et introduksjonskurs, eller har høye ambisjoner. Tilbudet er for alle. Vi synes også det er moro om vi kan få med flere av de ansatte hos oss til å prøve tennis, så skal ikke se bort fra at vi kommer en gjeng for å bli med på et introduksjonskurs”, sier Vidum.

Om Sandefjord Bredbånd:

Gjennom lynraskt internett og TV fra Altibox kobler vi mer og mer av Sandefjord til verden. Sandefjord Bredbånd har bygget en fiberbasert infrastruktur som dekker over 99 % av “gamle” Sandefjord kommunes bolig- og næringsområder. Våre ansatte jobber for at du skal få maksimal glede av våre produkter og tjenester, og det er viktig for oss at du som kunde alltid er fornøyd og blir tatt godt vare på.

Om Sandefjord Tennisklubb:

Velkommen til et av Norges flotteste tennisanlegg, idyllisk beliggende i Bugårdsparken i Sandefjord. Vår hall har 4 hardcourt plexipave-baner, garderobeanlegg, oppholdsrom og kiosk. Uteanlegget består av 5 grusbaner. Klubben har noe å tilby for alle familiemedlemmer, uansett alder og ferdighetsnivå. Vi ønsker å gjøre det enkelt for alle som vil spille tennis, slik at de kan få mest mulig glede av idretten. Vi vil sørge for varierte trenings- og konkurransetilbud, samtidig som klubben skal være et sosialt sted hvor man kan oppholde seg også når man ikke spiller tennis – en klubb for alle!

Kategorier: Samarbeidspartner