Vi har mottatt følgende rapport fra Gunnar Gürrich som deltar på EM for klubblag i Tyrkia.

Denne uken blir det arrangert EM for klubblag i Tyrkia(Megasaray) for klasser fra 55 til 70. Kristen Fari og undertegnede stiller for Eidsvoll tennisklubb. Det har vel ikke gått så veldig bra foreløpig. Jeg har to sure tap i single, hvor jeg har ledet i begge kampene, men har blitt offer for den ulidelige varmen. Plutselig er det som om ingenting fungerer og man orker knapt å bevege seg. Vi fikk imidlertid en opptur med å vinne en double.

Har nok gjort en brøler med å bare stille med to mann på laget. Alle andre lag har minimum fire spillere. En annen ting som heller ikke taler til vår fordel er at vi har gått ned en klasse. Det blir nemlig ikke arrangert i 75+ så vi spiller i 70+.( vi er dessverre godt over 75!)

Motstander i min tredje singlekamp fra i går. Han var ubeseiret og hadde vunnet over disse to som jeg hadde tapt for tidligere. Jeg var på nippet til å gi walk ettersom jeg var totalt ødelagt av kramper natten før. Orket knapt å stå oppreist. Kristen hadde først tapt sin 2.single så jeg følte at jeg måtte prøve å spille for å ha et håp om å få spille en avgjørende double.

Jeg visste at jeg ikke ville klare å stå i lange ballvekslinger med denne tyrkeren, så jeg hadde ingenting å tape og kunne spille helt uten nerver. Jeg bare måkte på med forehandslag samt dropshots. Første sett 6-1 til meg. Ledet også i sett 2, men dette snudde han og vant 7-5. Jeg visste ikke hvordan jeg skulle klare å stå oppreist i enda et sett, men slo meg til ro med tanker om at jeg tross alt hadde vist god innsats. Å tape 6-0 virket på en måte greit., bare det tok kort tid.

Etter mye greier står det 5-3 til tyrkeren, men på en forunderlig måte så blir dette snudd til 6-5 til min fordel. Han server så med solen i ryggen for å få et avgjørende tiebreake. Jeg vinner de tre neste ballene og har plutselig tre matchballer ! Han redder de to første, men på den tredje slår han i nettet!!

Han er rimelig forbannet og vil knapt takke for kampen. Får spørsmål etter kampen om jeg vet hvilken spiller jeg har slått. Joda, det er Tyrkias beste spiller i 70+! Denne seieren er innenfor topp tre av det jeg har vært med på. Jeg får total kollaps etter kampen og får beskjed om at doublekampen må starte om 30min.

Jeg prøver så godt jeg kan og mobilisere og vi har 3-1 i første sett, men skal springe desperat for å hente en dropshot og dermed sitter lyskestrekken. Etter dette kan jeg ikke bevege meg og de tar 11 game på rad.

Etter dette ble det en laaaaang økt på benken med fysioterapeuten.
I dag er det spillefri for oss og jeg ligger bare på sengen og skjelver. ..
I morgen er det ny lagkamp🥵🤩

Gunnar

Kategorier: Turnering