Sandefjord, 15. mars 2024: I dag overleverte Sandefjord Tennisklubb (STK) tennisracketer og tennisballer til BUA Sandefjord. Donasjonen markerer et nytt samarbeid, med sikte på å gjøre tennis mer tilgjengelig for alle i Sandefjord.

Roar Fjeldbo, koordinator for BUA hos Frivilligsentralen i Sandefjord og Ulf Skogeng, daglig leder Sandefjord Tennisklubb

Gratis utlån og rabatt på baneleie
BUA Sandefjord er et gratis utlånssted for sports- og fritidsutstyr, drevet av Frivilligsentralen i Sandefjord. Med den nye donasjonen fra STK kan BUAs brukere nå låne tennisracketer og baller uten kostnad. I tillegg tilbyr STK en rabatt på baneleie på sine innebaner og utebaner til de som har lånt utstyr fra BUA. Rabattkoden kan hentes ved utlån av tennisutstyr hos BUA.

Et viktig bidrag for alle
Ulf Skogeng, daglig leder i STK, sier at donasjonen er et viktig bidrag for å realisere klubbens visjon om å være en inkluderende klubb for alle.
“Vi ønsker at alle som ønsker å spille tennis skal ha muligheten til det, uavhengig av om de har råd til å kjøpe eget utstyr eller ikke,” sier Skogeng. “Samarbeidet med BUA er en flott måte å nå ut til nye målgrupper og gjøre tennis mer tilgjengelig for alle i Sandefjord.”

BUA er strålende fornøyd
Roar Fjeldbo, koordinator for BUA hos Frivilligsentralen i Sandefjord, er strålende fornøyd med den nye donasjonen fra STK.
“Dette er et utrolig flott bidrag til BUA,” sier Fjeldbo. “Tennis er en populær aktivitet, og nå kan enda flere få muligheten til å prøve ut sporten. Vi håper at så mange som mulig vil benytte seg av det nye utlånstilbudet.”

Samarbeid for et mer aktivt Sandefjord
Donasjonen fra STK til BUA er et flott eksempel på hvordan ulike organisasjoner kan samarbeide for å skape et mer aktivt og inkluderende lokalsamfunn. Samarbeidet mellom STK og BUA vil gjøre det mulig for flere mennesker i Sandefjord å delta i tennis, en sport som gir både fysisk aktivitet, sosialt samvær og mentalt velvære.

Fakta om donasjonen:
Sandefjord Tennisklubb har donert tennisracketer og tennisballer til BUA Sandefjord.
BUAs brukere kan låne tennisutstyret gratis.
STK tilbyr rabatt på baneleie på sine innebaner og utebaner til de som har lånt utstyr fra BUA.
Rabattkoden kan hentes ved utlån av tennisutstyr hos BUA.

Kontaktinformasjon:
Sandefjord Tennisklubb: sandefjordtk.no
BUA Sandefjord: https://www.bua.no/utlansordninger/bua-sandefjord