Sandefjord, 20. mars 2024: Mynte Yoga og Sandefjord Tennisklubb er glade for å kunngjøre en ny samarbeidsavtale som skal gi medlemmene i begge organisasjoner en rekke fordeler. Avtalen innebærer at medlemmer i Sandefjord Tennisklubb får 15% rabatt på kurs og 10-klippskort hos Mynte Yoga, mens medlemmer av Mynte Yoga som har vært medlem i 6 måneder får 15% rabatt på baneleie i vintersesongen/innendørs og tenniskurs hos Sandefjord Tennisklubb.

Ernæringsterapaut og yogainstruktør i Mynte Yoga, Elisabeth Sørum og Daglig leder i Sandefjord Tennisklubb, Ulf Michael Skogeng

Samarbeid for bedre helse og velvære
Målet med avtalen er å tilby medlemmene i begge organisasjoner muligheten til å prøve nye aktiviteter og forbedre sin generelle helse og velvære. Yoga og tennis er to komplementære aktiviteter som kan gi en rekke fordeler, inkludert forbedret styrke, fleksibilitet, koordinasjon og mentalt fokus.

Et perfekt supplement til tennistreningen:
“Vi er veldig glade for å kunne tilby dette samarbeidet til våre medlemmer,” sier Ulf Skogeng, daglig leder i Sandefjord Tennisklubb. “Yoga er en perfekt måte å supplere tennistreningen på, da det kan bidra til å øke fleksibilitet, styrke og balanse. I tillegg kan yoga være en effektiv måte å håndtere stress og forbedre mentalt fokus, noe som kan være nyttig for alle tennisspillere.”

Et bredt utvalg av kurs og klasser:
Mynte Yoga tilbyr et bredt utvalg av kurs og klasser for alle nivåer, fra nybegynnere til erfarne yogier. De har et team av dyktige og erfarne instruktører som sørger for at alle får en trygg og inspirerende yogaopplevelse.

“Vi er veldig glade for å kunne samarbeide med Sandefjord Tennisklubb,” sier Elisabeth Sørum, daglig leder i Mynte Yoga. “Vi tror at yoga kan være en verdifull ressurs for tennisspillere, og vi håper at mange av klubbens medlemmer vil benytte seg av denne muligheten til å prøve yoga.”

En unik mulighet for tennisspillere:
Dette samarbeidet er en unik mulighet for tennisspillere i Sandefjord til å få tilgang til et bredt utvalg av yogakurs og klasser til en rabattert pris. Yoga kan være en effektiv måte å forbedre både den fysiske og mentale formen, noe som kan være gunstig for alle tennisspillere.

For mer informasjon:
Besøk Mynte Yogas nettside https://www.mynteyoga.no/ .Se også Sandefjord Tennisklubbs nettside https://sandefjordtk.no/klubben/samarbeidspartnere/mynte-yoga/

Vi håper at mange av dere vil benytte dere av denne spennende muligheten!

Kategorier: Samarbeidspartner