Vi er ekstremt fornøyd med å ha signert avtale med Karl Solli Berge som ny trener. Han vil begynne i klubben fra 1.6.2024 med å tilby privattimer og vil overta jobben som vår faste strenger fra samme dato. I tillegg vil han også få ansvar for å holde våre utebaner i orden i sommer. Fra høsten av vil han styrke vårt trenerteam for å erstatte Jon Philip som slutter.

Karl Solli Berge

Karl er en sandefjordsgutt som har vokst opp i Sandefjord Tennisklubb, Karl spilte aktivt hele sin juniorkarriere og konkurrerte på et høyt nasjonalt nivå. I tiden etter Sandefjord studerte han pedagogikk ved Universitetet i Bergen og begynte med den voksende idretten padeltennis hvor han senere ble hovedtrener for PDL i hele Vestfold samt hallsjef ved PDL sitt senter i Tønsberg. 

«Jeg gleder meg veldig til å begynne i klubben igjen, både for å se mange nye og kjente ansikter samt for å hjelpe klubben til et enda høyere nivå. Jeg brenner for tennis og tanken på at dette er en idrett som varer livet ut»

Vi ønsker Karl hjertelig velkommen (tilbake) til Sandefjord Tennisklubb.