Sandefjord Tennisklubb har 4 innendørsbaner og 5 utendørs grusbaner. Utebanene er tilgjengelige fra april/mai til september/oktober. Dette varierer fra år til år og er avhengig av vær.

Se også ofte stilte spørsmål om baneleie.

Priser baneleie

Se vår prisliste

Vilkår for baneleie Sandefjord Tennisklubb

Sist oppdatert 14.06.2023

Alle som leier bane hos Sandefjord plikter å sette seg inn i og følge disse vilkårene. Ved misbruk eller gjentatte brudd på gjeldende regler vil tilgang til å bestille baneleie bli sperret.

Tilgang til anlegget

Kode fra Matchi ved baneleie

Når du bestiller baneleie, får du en e-post med en kode som du og den du skal spille med kan bruke for å få tilgang til banen som du har bestilt. Om du har Matchi appen installert, ser du også koden i appen.

Koden er den samme hver gang for hver enkelt bruker og virker 40 minutter før og etter at du har bestilt baneleie. Du må taste kode # for å låse opp.

I e-posten står det koden du skal bruke. Koden er den samme hver gang du bestiller baneleie.
Koden du skal bruke er også tilgjengelig i Matchi Appen under “Reservasjon”

NB: Bestiller du bane i hallen, får du tilgang til klubbhuset. Bestiller du utebane, får du kun tilgang til banen som du har bestilt (Ute 1=Port 1, Ute 2=Port 2, Ute 3=Port 3, Ute 4 og 5=Port 4). Ønsker du tilgang til klubbhus uten å ha bestilt baneleie, må du ha en egen personlig kode (se under).

Personlig kode til klubbhuset (kun medlemmer)

Nøkkelbrikke for å låse opp spillerinngang i klubbhuset, har blitt erstattet med Matchi kodelås på hovedinngangen med personlig kode. Koden kan kun brukes på hoveddøren i klubbhuset. Til portene på utebaner, må du bruke koden som du får når du bestiller baneleie i Matchi.


For deg som tidligere har brukt nøkkelbrikke

Om du har en nøkkelbrikke som du tidligere har brukt for å låse opp klubbhuset, kan du bruke de siste 6 sifrene som står preget på nøkkelbrikken for å låse opp hoveddøren til klubbhuset etterfulgt av #

Vær oppmerksom på at ved import av koder, ble det kun aktivert de som hadde betalt medlemskap. Det betyr at du kan oppleve at din kode ikke fungerer som den skal om du nylig har betalt ditt medlemskap.

Om din brikke er så skitten og slitt at du ikke kan lese av nummeret, kan du ta kontakt med oss på post@stk.no for å få oppgitt koden som du skal bruke for å låse opp.

Verdikort

Kjøp av verdikort i Matchi krever at du er innlogget og at du har et aktivt medlemskap. Når du bestiller baneleie vises det som et valg for betaling. Gyldighet er 730 dager fra kjøpsdato.

Grønt kort for pensjonister og juniorer

Grønt kort er tilgjengelig for pensjonistmedlemmer og juniormedlemmer som er en del av tennisskolen. Med et Grønt Kort kan du bruke innendørsbanene hyppig så lenge reglene under følges:

  • Du må være pensjonist eller delta på tennisskolen og være junior
  • Kan bare brukes før klokken 15.00 på hverdager
  • Du kan bruke kortet når som helst i helgene
  • Kan kun brukes til maksimalt 1 time per dag og kun 1 fremtidig bestilling
  • Medlem som innehar grønt kort disponerer den bestilte banen uavhengig av hvor mange som spiller på banen.

Faste timer

Vi tilbyr faste timer på følgende tidspunkt:

  • Mandag til fredag: før kl 15:00
  • Fredag, lørdag og søndag hele dagen

Sesong faste timer

En sesong med faste timer varer fra september til april. Vi tilbyr ikke faste timer per semester (september-desember eller januar-april)

Søknad om fast timer

Du må søke om å fornye din faste time for hver sesong. Søknadsfrist er 1. august. Søknader sendes på e-post

Vilkår faste timer

  • Alle spillere som deltar på fast time må ha betalt medlemskap i klubben
  • Du vil bli fakturert fra første dag av bestilling til siste dag i termin

Ofte stilte spørsmål om baneleie

Se også banepleie for hvordan du holder grusbaner fine gjennom hele sesongen.

Det er stor forskjell på en tennisbane med et underlag av grus sammenlignet med hard court bane. Fotarbeidet på grus skiller seg fra hard court, da du naturligvis glir mer på grusen, og et godt grep er ekstra viktig. Spiller du på grus anbefaler vi derfor å investere i et par grussko, noe som vil gi deg den optimale spilleopplevelsen på et mer ujevnt underlag.

Sålen på grussko har ofte et fiskebensmønster/sikk-sakk mønster, som forhindrer at overflødig grus samler seg. Dette gir et bedre grep og mer kontroll når du glir naturlig mot ballen på banen. Denne sålen gir også bedre feste på start/stopp og mer forutsigbarhet når du endrer retning. I tillegg er gummien mykere, for å få bedre friksjon mot grusen og forenkle fotarbeidet. Hvis grusen samler seg kan du slå lett et par ganger mot sålen med racketen, så løsner den.

Se salg av tennisutstyr for informasjon om hvor du kan få kjøpt grussko.

Tag: Utstyr