Vi tilbyr utleie av innebaner i hallen til skoleklasser. Det er ikke mulig å leie utebaner på grus. Grunnen til dette er at grusbaner fort blir ødelagt ved bruk av feil skotøy og når det er for mange personer på banen samtidig.

Pris for utleie er pr. bane pr. time til medlemspris for seniorer. For å bestille baneleie til skoleklasse må du sende e-post senest 7 dager før du ønsker å leie og oppgi følgende informasjon:

  • Navn på skole
  • Dato og tidspunkt og lengde/hvor mange timer du ønsker
  • Hvor mange elever som skal være med
  • Fakturainformasjon med org nr og referanse

Vi har ikke aktivert “selvregistrering” for å delta på våre grupper. For å bli med må du være en registrert deltaker. Dette gjøres ved påmelding til kurs.

Om du er en foresatt som ønsker å bli registrert, må du sendes oss en e-post og oppgi hvem du er foresatt for.

STRENGT FORBUDT MED UTESKO I HALLEN
Inne i hallen er det viktig å bruke non-marking (såler som ikke lager merker) og RENE sko. Om du går inn med møkkete sko, vil grus og skitt sette seg fast i overflaten og over tid ødelegge dekket. Vi bruk mye tid på å koste og holde innebanene rene. Det er også en grunn til at vi ikke tillater utesko inne i hallen. De må settes fra seg ved inngangen

KODE FOR Å LÅSE OPP DØR TIL HALLEN
Din personlige kode for å låse opp døren til hallen står på kvitteringen som du får fra Matchi. Koden er den samme hver gang og virker 40 minutter før og etter at du har bestilt baneleie. Du må taste koden etterfulgt av # for å låse opp. Les mer om tilgang til anlegget på vår hjemmeside.

REGISTRER MEDSPILLER FOR Å FÅ RIKTIG PRIS
Er du medlem og får ikke medlemspris for baneleie i Matchi? Registrer medspiller for å få riktig pris. Les mer om Multi Player Pricing

HJELP OSS MED Å HOLDE BANENE FINE GJENNOM HELE SESONGEN
Klubben bruker mye tid, penger og ressurser for å holde våre utebaner fine hele sesongen. Selv om du har spilt mye tennis før, kan det være informasjon her som kan være nyttig å lese. Hjelp oss ved å bruke 5 minutter av din tid. Les mer om banepleie.

FØR DU BESTILLER BANELEIE

  • SJEKK VÆRMELDINGEN
    Før du bestiller baneleie ute, bør du sjekke værmeldingen om det skal regne. Grusbaner skal nemlig IKKE brukes i regnvær eller når det er vanndammer. Se informasjon om “VÅTE BANER/VED REGNVÆR” under. Om du ønsker å avbestille timen, gå til Mine bookinger i MATCHi.
  • REGISTRER MEDSPILLER FOR Å FÅ RIKTIG PRIS
    Er du medlem og gratis baneleie vises ikke når du bestiller utebane i Matchi? Da har du glemt å registrer medspiller. Les mer om Multi Player Pricing

NÅR DU ER PÅ BANEN

  • KODE FOR Å LÅSE OPP PORTER OG TIL HALLEN
    Din personlige kode for å låse opp porten til banen og til hallen med toalett og garderober står på e-posten som du får fra Matchi. Koden er den samme hver gang og virker 40 minutter før og etter at du har bestilt baneleie. Du må taste koden etterfulgt av # for å låse opp. Les mer om tilgang til anlegget
  • BRUK RIKTIG SKOTØY PÅ GRUSBANER!
    Vi bruker mye tid og penger for å holde våre utebaner fine hele sesongen. Bruk av feil skotøy lager dype merker og ødelegger grusbanene. Vi anbefaler å gå til innkjøp av grussko når du skal spille på grusbaner.
  • TØRRE BANER
    Tørre baner skal vannes før og under spill. Hvis du spiller på tørre baner blir de ødelagt. I tillegg er det bedre å spille på baner som er fuktige. Les mer om banepleie.
  • VÅTE BANER/VED REGNVÆR
    Grusbaner skal ikke brukes i regnvær eller når det er vanndammer. Banene blir myke og ødelegges, og banene blir glatte og farlige å spille på. IKKE bruk skraper eller lignende for å fjerne vann. Det fjerner grus fra banene og skaper ekstra jobb for oss. Les mer om banepleie.

NÅR DU ER FERDIG

  • KOSTE BANER
    Kost hele banen etter spill også utenfor strekene. Du finner koster ved hver bane. Vet du ikke hvordan du koster en bane? Les mer på banepleie.
  • DEKKE TIL GROPER OG HULL
    Om det oppstår groper må de dekkes over. Du finner skraper på de fleste baner. Les mer på banepleie.
  • LØSE LINJER
    Om du ser at noen linjer har løsnet, setter vi pris på om du tar kontakt med oss
  • RYDD OPP ETTER DEG
    På hver bane er det søppelbøtte. Bruk dem!
  • UTESKO/GRUSSKO I HALLEN ER FORBUDT
    Du har tilgang til hallen og garderobe med samme kode som du brukte for å låse opp porten til utebanen. Sko som er brukt på utebanene skal ikke tas med inn i hallen eller vaskes i garderober eller toaletter.

Registrer medspiller for å få riktig pris. Les mer om MPP (Multi Players Pricing)

Verdikort

  • pris for baneleie trekkes fra ditt verdikort
  • verdikort har ingen begrensning på dager og tidspunkt
  • “delt betaling” (split payment) er aktivert. Om du ikke registrerer medspiller, vil du måtte betale ikke-medlemspris for halve banen.

Klippekort

  • et klipp kan brukes til å betale for inntill 90 minutter baneleie
  • klippekort har begrensning på dager og tidspunkt
  • “delt betaling” (split payment) er ikke aktivert. Din medspiller må være medlem i klubben

 Banene er bestilt fra klokka 09.30. Om du ønsker å varme opp tidligere, må du eventuelt booke bane selv.

Kl 09:45: Oppmøte for gjennomgang av regler osv.
Kl 10:00: Første kamp starter
Kl 13:00: Siste kamp ferdig

En kamp består av 3 sett. Første og annet sett er tiebreak som spilles på tid (5-8 minutter). Når tiden er ute, går en felles alarm. Den som leder tiebreaket skal da vinne ytterligere ett poeng for å vinne settet. Man kan vinne med ett poeng.

Dersom det står 1-1 etter to sett, skal tredje settet avgjøres med “Sudden death” – første person til å vinne to poeng på rad vinner settet og dermed kampen 2-1.

Vi bruker Spond for å invitere til våre tennistreff. For å bli med må du søke om å få bli med i en av våre Spond-grupper. Velg denne gruppen som passer ditt ferdighetsnivå

N2 – Viderekommende
N3 – Erfaren

Oppstrengingen kan påvirke ytelsen din like mye som racketen du bruker. Hvis du tenker på racketen din som bilen din og strengene som motoren, vil du ha en oppstrengingsplan akkurat som du ville ha en vedlikeholdsplan for oljeskift for bilen din. Den gamle tommelfingerregelen har alltid vært å stramme opp tennisracketen like mange ganger i året som du spiller i løpet av en uke. For eksempel. Hvis du spiller en gang i uken, strenger du om en gang per år. Denne modellen tar ikke hensyn til spillere som spiller mindre enn en gang i uken, og viktigst av alt, den er ikke hyppig nok.

Visuelle tegn på at du er på overtid for å strenge om:

Hakk

Strengene gnir mot hverandre når du slår ballen, noe som skaper friksjon. Dette fører til riller i skjæringspunktet mellom strengene i midten av racketen.

Frynsing

Naturtarm og multifilamentstrenger består av bittesmå fibre som etter hvert går i stykker. Ply-strenger består av ett enkelt filament, så de vil ikke frynse seg.

Andre grunner til å vurdere å strenge om

Strenger mister sin motstandskraft over tid, som resulterer i en stiv og død følelse som kan være tøff for armen. Har du problemer med armen? Vi kan finne en behagelig streng som er skånsom for armen!”

Har du flere spørsmål? Ta kontakt med oss på post@stk.no

Når du skal trene serv eller bruke din egen ballmaskin, må du bestille baneleie på en av våre innebaner og bruke klippekort. Det er ikke nødvendig å registrere medspiller i Matchi ved bruk av klippekort.

Vi leier også ut ballmaskin inkludert baneleie for medlemmer.

For deg som har en Matchi-profil

Logg inn på din Matchi-profil i en nettleser på PC eller telefon. Merk at dette ikke fungerer i appen. Aktiver kobling mot minidrett.no (“Knytt til Sport ID”). Se også instruksjoner for hvordan du gjør dette.

For deg som har et familiemedlemskap og har familiemedlemmer uten Matchi-profil

Logg deg inn i minidrett.no med e-post som er registrert som kontaktperson for familiemedlemskapet. Om du er usikker på hvem dette er, ta kontakt med oss.

Sjekk at alle som er med i ditt familiemedlemskap er registrert som familiemedlemmer i menyen “Velg familiemedlem”. Om det mangler familiemedlemmer, må du registrere dem som et nytt familiemedlem.

Trykk “Legg til familiemedlem”

Registrer familiemedlemmer ved å legge inn navn og fødselsnummer. Se også hvorfor må jeg oppgi fødselsnummer når jeg bekrefter mitt medlemskap?

Babolat Team og Elite

Alle som ønsker får tilgang til 6-10 timer trening per uke.

Inkludert 1t. fysisk trening med trener pr. uke
Inkludert 2t. trening med trener fredager
Inkludert 2t. søndagstrening med trener

Elite: oppfølging 1 internasjonal turnering (ITF, TE) og NM.

Rekrutt

Alle som ønsker får tilgang til 4-6 timer trening per uke.
1t. fysisk trening med trener pr. uke
2t. søndagstrening med trener pr. uke

Grønt kort baneleie

Fra vårsemester 2025 er grønt kort på baneleie inkludert når du har fått plass i konkurransegrupen. Grønt kort kan brukes for å betale for baneleie på alle innebaner med følgende begrensninger:

  • Kun tilgjengelig 3 timer før timen starter*
  • Mandag, tirsdag, onsdag og torsdag i tidsintervall 06:00 – 15:00
  • Fredag, lørdag og søndag alle tider
  • Kan ikke brukes utenom kurssemester (juni, juli og august)

*Om du forsøker å bestille baneleie lenger frem i tid enn 3 timer, vil grønt kort ikke være tilgjengelig

Racket og tennisballer

Du får låne racket av oss om du er med på kurs (organisert trening eller privattimer). Om du ønsker å bestille time selv (ikke organisert spill) må du enten kjøpe egen racket og tennisballer eller låne dette gratis via BUA i Sandefjord.

Riktig skotøy

Minst like viktig som racket er at du bruker riktige sko. Spesielt på grusbaner er dette viktig siden banene blir ødelagt om du bruker sko med grove såler. Se hvorfor er det viktig å bruke grussko på grusbaner?

Inne i hallen er det viktig å bruke non-marking (såler som ikke lager merker) og RENE sko. Om du går inn med møkkete sko vil grus og skitt sette seg fast i overflaten og over tid ødelegge dekket. Vi bruk mye tid på å koste og holde innebanene rene. Det er også en grunn til at vi ikke tillater utesko inne i hallen. De må settes fra seg ved inngangen.

Utebaner: sko med grov såle er ikke tillatt
Innebaner: rene sko/hallsko som ikke lager merker

Ja, vi tilbyr utleie av ballmaskin. Se ballmaskin for mer informasjon og bestilling

Ja, du bestiller og betaler for strenging av racket på vår hjemmeside. Se strenging av racket for mer informasjon.

Kunder må under ingen omstendighet betale strenger direkte, alt skal gå via klubben. Betaling av strenging kan kun gjøres via nettbutikk på vår hjemmeside. Det er ikke mulig å betale via Vipps direkte, via faktura eller andre betalingsmetoder.

Bestilling av strenging

Ved bestilling av strenging skal kunden alltid betale på forhånd ved å bestille strenging på hjemmesiden. Strenger mottar en e-post med informasjon om hvem som har bestilt strenging. Kunder får en e-post som bekrefter bestillingen. Den inneholder et ordrenummer som kunden må merke racketen med.
Legg racketen i skap i klubbhuset merket med «Strenging». Kode til låsen får de i ordrebekreftelsen. Koden kan brukes både til hengelås på skap og inngangsdøren.

Etter at strenging er ferdig

Når racket er ferdig legger du racket tilbake i samme skap som du henten den og endrer status på ordren til “Fullført” i Appen “WooCommere”. Det sendes en e-post til kunden om at racket er ferdig strenget.

Registrer timen i Tripletex. Bruk ordre ID som du fikk i e-posten på hvem som bestilte timen i kommentar. Timer som mangler ordrenummer i kommentar vil ikke bli godkjent.

Du ser status på ditt medlemskap i Matchi Appen. Gå til “Profil”. Om du ikke har betalt ditt medlemskap står det “inaktiv”. Om du ikke har betalt for ditt medlemskap velger du “Gå til betaling”. Kjøp et nytt medlemskap om det ikke er noe registrert.

Kode til låsen får du i ordrebekreftelsen etter at du har bestilt og betalt for strenging

Kode til låsen får du i ordrebekreftelsen etter at du har bestilt og betalt for strenging

Velkommen som trener og/eller ansatt i klubben. Her er en liste over det du må gjøre for at vi blant annet skal kunne utbetale lønn til deg.

Personopplysninger

For at vi skal kunne utbetale lønn og du skal få tilgang til å føre timer må vi ha følgende opplysninger om deg:

  • Fullt folkeregistrert navn
  • Fødselsnummer
  • e-postadresse
  • mobilnummer
  • bankkontonummer for utbetaling av lønn

Send disse oppysningene på e-post til post@stk.no og vi vil sende deg en arbeidsavtale for elektronisk signering. Om du ikke har BankID, kan du også signere på papir. Gi beskjed om dette.

Trenerattesten

Be om å bli aktiv trener i klubben og ta trenerattesten. Om du ikke allerede har en Idrettens ID, må du opprette det for å få tilgang. Du velger den aldersgruppen som du er trener for. Send e-post til post@stk.no så snart du har fullført trenerattesten.

Politiattest

Alle med oppgaver i idretten som innebærer et tillits- eller ansvarsforhold til mindreårige eller mennesker med utviklingshemming, skal vise politiattest.

Alle idrettslag som tilbyr idrett til barn og ungdom under 18 år (mindreårige) eller til personer med utviklingshemming, skal – uten unntak – hente inn politiattester fra alle med tillits- eller ansvarsforhold til slike utøvere.

Personer under 15 år vil ikke få utstedt attest da de er under den kriminelle lavalder. Kravet til politiattest gjelder derfor ikke for personer under 15 år.

Fra november 2024 må du søke om politiattest digitalt via Digipost. For at du skal kunne gjøre det må du først ha en Digipost bruker. Om du ikke har dette bør du derfor opprette det først. Så snart du har opprettet en Digipost bruker, gir du beskjed til oss og vi vil sende deg det du trenger for å søke.

Timeføring

Om du er timelønnet av klubben må du føre timer i Tripletex. For å få tilgang til å føre timer må du være registrert som ansatt. Etter at du er registrert får du en e-post som inneholder informasjon om hva du må gjøre for å registrere deg. Linken er gyldig i 24 timer. Om du ikke aktiverer brukeren din må du be om “mistet passord” og du vil få mulighet til å registrere deg på nytt. Vi anbefaler at du fører timer så ofte som mulig, gjerne samme dag som du har hatt timen.

Frist for føring av timer er den 1. hver måned. Det betyr at all timer må være registrert i Tripletex senest den siste dagen i måneden. Se også rutine for registrering av timer i Tripletex

Frikort/skattekort

Det er ditt ansvar å sørge for at du har registrert frikort og eller at ditt skattekort er oppdatert.

Utbetaling av lønn

Lønn utbetales den 5. hver påfølgende måned.

Om du har opprettet en betalingsavtale i Spond for treningsavgift, vil det bli forsøkt 5 ganger å trekke beløp fra ditt betalingskort. Om betalingen ikke går igjennom etter disse forsøkene, vil det etter 5 belastningsforsøk vises et varsel i appen/web-versjonen om å oppdatere betalingsinfo og prøve igjen.

For å gjennomføre betalingen må du kontrollere at betalingskortet som er registrert i Spond er gyldig. Sjekk at det ikke har gått ut på dato og at det er dekning på konto. Du finner informasjon om ditt betalingskort i din profil i Spond under “Betaling”.

Når du har kontrollert at betalingskortet ditt er gyldig, kan du forsøkte å gjennomføre betalingen på nytt.

  1. Trykk på “betalinger”
  2. Trykk på “vis automatiske trekk”
  3. Trykk på betalingsavtalen som feilet og velg “betaling feilet”.
  4. Deretter “prøv på nytt”

Om du fortsatt får feilmelding, må du sjekke at ditt betalingskort er gyldig. Du kan også forsøke å legge inn et annet betalingskort om du har dette. Om du fortsatt får feilmelding, må du ta kontakt med oss for hjelp.

Se også Hvordan fungerer månedlig betalingsavtale for treningsavgift?

Betaling med verdikort eller grønt kort vises etter at du har valgt “Neste” i vinduet som vises etter at du har valgt dato og tidspunkt for baneleie.

Blått nivå er første skritt i NTF Tennis Kids programmet. TK Blue er laget for de aller minste barna og kan gjennomføres på en tennisbane, i en flerbrukshall, gymsal eller lignende steder ute eller inne. Barna i dag starter med organisert trening i forskjellige idretter tidligere enn før, men allikevel ser vi at barna mangler grunnleggende motoriske ferdigheter som før ville ha blitt utviklet på egenhånd gjennom lek og aktiviteter på fritiden. TK Blått vil hjelpe barna i gang med utviklingen av disse basisferdighetene (balanse, koordinasjon og bevegelse) og samtidig utvikle spesifikke tennisferdigheter.

Leken står i fokus og målet vårt er at barna skal «leke på seg ferdigheter» i aktivt og trygt miljø gjennom et variert utvalg av aktiviteter.

TK Blått skal hjelpe barna til å gå videre til det røde nivået med mer grunnleggende ferdigheter som bidrar til å akselerere utviklingen, bli enda bedre små spillere og ha enda mer moro.

Programmet oppfordrer spillerne til å gjøre egentrening på ulike ferdigheter og oppgavene er laget slik at barna kan trene på dem uten at de trenger å være på en tennisbane. Barna belønnes med klistremerker og diplomer når milepæler i utviklingen er nådd.

Når spillerne når dette nivået, bør de ha en større forståelse av spillet, både i angrep og i forsvar. Banen er relativt stor sammenlignet med et barns fysiske størrelse, så noen ganger går spillerens ferdighetsnivå litt tilbake når du går fra oransje til grønt. Gi det tid og se opp for spillere som bruker feil teknikk for å kompensere.

Ferdigheter som skal læres…
Spill på grønt nivå stiller mange krav til unge spillere. Å gå for raskt til denne banen kan ofte bety at spillerne utvikler færre ferdigheter. Spillerne trenger å ha god balanse, god racketkontroll og gode mottaksferdigheter før de entrer grønt nivå. Her må spillerne også forstå hvordan de aktivt skal forsvare seg, noe som ikke alltid kommer naturlig etter spill på den oransje banen som er mer preget av angrepsspill.

Muligheter for spill….
Spillerne når dette stadiet med alle forskjellige nivåer av konkurranseevne. Noen ønsker å spille på et prestasjonsnivå og noen bare sosialt med venner. De er fremdeles på et stadium der vennene er de viktigste menneskene i hverandres liv, noe som betyr at en grad av lagbaserte konkurranser, doubler og interne klubbarrangement bør inkluderes.

Når spillerne har mestret ferdighetene tilhørende rødt nivå, er de klare for den oransje banen. Banen er betydelig lengre nå, så spillerne må være mer atletiske og reagere mye raskere på den kommende ballen. Banen er nå lang og smal, proporsjonal i forhold til en bane på full størrelse.

Ferdigheter som skal læres…
Endringen i størrelse og form på banen betyr at spillerne må lære flere spillesituasjoner. I tillegg til å utvikle god stabilitet bak i banen må de også beherske nettspill. Tid blir en stor faktor i deres utvikling fordi ballen går raskere og derfor må man reagere tidligere. Spinn, hastighet og høyde blir en ny del av spillet!

Muligheter for spill….
Å spille i og rundt klubben, pluss Tennis Kids Tour og andre morsomme konkurranser bør være prioritert. Selv om spillerne kan se veldig dyktige ut, trenger de fremdeles det sosiale aspektet og derfor anbefaler vi lagbaserte konkurranser. Å hive seg ut i mer seriøse turneringsformater bør kun skje når de selv bestemmer seg for at de er klare.

På rødt nivå skal spillerne utvikle ferdighetene som kreves for å kunne spille tennis på det mest grunnleggende nivået. Banen, ballene og racketene er tilpasset barna slik at at alle skal kunne oppleve mestring og gleden med spillet.

Ferdigheter som skal læres…
På rødt nivå lærer spillerne å serve, å spille forehand og backhand, samt hvordan man vinner et poeng. Det betyr at de må utvikle gode mottaks-ferdigheter og sende-ferdigheter. Grunnslag med god balanse og treffpunkt foran kroppen hjelper en spiller til å lære å slå ballen mot åpne deler av banen og deres taktiske forståelse av spillet er sentrert rundt å bruke disse tomrommene for å vinne poeng.

Muligheter for spill…
Turneringsarrangementer og klubbfestivaler er stedet å bruke ferdighetene som er utviklet. Dette skal alltid være i et lagbasert format for å imøtekomme behovene til unge spillere, omgås andre barn og kanskje få noen nye venner. Unge mennesker har fortsatt mye utvikling både fysisk og følelsesmessig, så det legges vekt på å ha det moro og å fremheve deres kjærlighet til spillet!

Velg “Request family membership” under “Fullfør betaling” fra Remote Payments

Se hvordan kjøper jeg familiemedlemskap for mer informasjon.

Betaling av medlemskap gjøres enklest online via Matchi. Om du ønsker å betale med faktura i din nettbank må du be om å få tilsendt faktura ved å sende en henvendelse til post@sandefjordtk.no. Det tilkommer et ekstra administrasjonsgebyr på kr 75,- ved betaling av medlemskap via faktura.

Kan jeg overføre penger direkte til bankkonto for betaling av medlemskap uten å betale gebyrer?

Du kan ikke betale medlemskap via nettbank uten at du har fått en faktura med KID nummer som referanse. Se Utfyllende regler for registrering av medlemsopplysninger og rapportering til NIF 2.2 Opplysninger knyttet til medlemskapet Fakturering og betaling skal gjennomføres som en identifiserbar betalingstransaksjon via medlemssystem som nevnt i pkt. 1.1, og kan derfor ikke skje manuelt eller i system som ikke er integrert med slikt medlemssystem.

Du kan velge å betale medlemskap kostnadsfritt via Matchi, eller du kan betale etter å ha mottatt en faktura fra oss. Ved fakturering av medlemskap påløper det et administrasjonsgebyr på kr 75,- Dette dekker de utgiftene vi har for å fakturere medlemskap:

kr 49,- Matchi – Generering av faktura
kr 4,- Tripletex – Sende eFaktura fra Tripletex
kr 4,- Tripletex – Innbetaling med KID-nummer på faktura fra Tripletex
kr 18,- Lisensavgifter og bankgebyrer

Normalt vil ditt medlemskap fornyes automatisk. Det forutsetter at du har et gyldig bankkort lagret i Matchi. Gå til din Matchi-profil for å sjekke status eller legge inn nytt bankkort under “Lagret betalingsmåte”. Se også Er det trygt å lagre betalingskort i Matchi?

Vi sender også ut påminnelser via e-post til deg som ikke har fornyet ditt medlemskap.

Etter ca 1 måned etter at medlemskapet har blitt fornyet, men ikke betalt, sender vi ut faktura for ditt medlemskap. Når det har blitt sendt ut faktura, kan du ikke lenger fornye ditt medlemskap via Matchi. Du må derfor bruke faktura som du har mottatt via eFaktura eller e-post. Husk å bruke riktig KID slik at betaling av ditt medlemskap blir registreret korrekt. Medlemskapet blir oppdatert så snart vi har registrert innbetaling i vårt regnskapssystem og Matchi.

Om du nylig har fått e-post om at ditt medlemskap må fornyes, kan du gjøre dette i Matchi under forestående betalinger. Om du ikke ser noe under forestående betalinger, skyldes det mest sannsynlig at det har gått for lang tid siden ditt medlemskap ble fornyet og det har blitt sendt en faktura som du må bruke for å betale for ditt medlemskap.


Velg “Fullfør betaling” og “Betal for medlemskap”
Har du familiemedlemskap, velg “Betal for hele familien”. Husk at det kun er kontaktperson for familiemedlemskapet som betale. Om du ønsker å legge til flere medlemmer eller å redigere hvem som er med velger du “Rediger medlemskap og betal” Det er ikke selv mulig å fjerne medlemmer eller endre kontaktperson. Ta kontakt med oss på post@stk.no for hjelp til å gjøre dette.
Sjekk at medlemskapet er korrekt, om du har behov for å endre til et annet medlemskap må du avbryte og velge “rediger medlemskap og betal”. Trykk “NESTE”
Ved betaling av familiemedlemskap vil Matchi summere betaling for alle medlemmer. Summen vil aldri overstige makspris for familiemedlemskap. Se vår prisliste for mer info.
Fullfør betaling av medlemskap
Ved betaling av familiemedlemskap vil det kun vises medlemskap til kontaktperson. Sjekk at maksprisen for familiemedlemskap er riktig summert. Se vår prisliste for mer info.

Du kan søke støtte til betaling av treningsavgift og medlemskap. Det er ikke mulig å søke støtte til betaling av påmelding til turneringer osv. Se også finnes det støtteordninger for betaling av treningsavgift og medlemskap

Sandefjord Tennisklubb kan tilby 2 ulike støtteordninger for betaling av treningsavgift og medlemskap:

Fritidskortet

Fritidskortet er et samarbeid mellom private aktører, Sandefjord kommune og NAV. Ordningen skal sikre at barn og unge fra familier med svak økonomi får bedre muligheter til å delta i kultur- og fritidsaktiviteter.

Fritidskortet kan tildeles barn og unge i alderen 2 -18 år i familier med svak økonomi. Sandefjord kommune er ansvarlig for utdeling, og det vil bli tildelt ett kort pr. barn/ungdom. Det vurderes hvor mange kort familien får, men familier med flere barn kan tildeles flere kort.

  • Vi godtar ikke Fritidskort fra andre kommuner enn Sandefjord Kommune.
  • Vi tilbyr ikke bistand med å søke om støtte til fritidskort eller andre støtteordninger. Ta kontakt med Sandefjord kommune via e-post fritidskort@sandefjord.kommune.no for mer informasjon eller hjelp til å søke.
  • Fritidskort kan bare brukes for å betale for hele treningsavgift for et helt semester. Vi tilbyr ikke delbetalinger av treningsavgift (pr. mnd) med fritidskort.
  • Fritidskort kan bare brukes for å betale medlemskap med perioder som er tilgjengelig.

Hvordan søke om betaling av treningsavgift og medlemskap i Sandefjord Tennisklubb med Fritidskortet:

  1. Søk om fritidskort hos Sandefjord Kommune.
  2. Når du har fått innvilget fritidskort, registrerer ditt barn for trening i Spond
  3. Ved tildeling av plass på en treningsgruppe, vil du motta en faktura fra oss.

Hvordan betale faktura i Friskus:

  1. Logg deg inn på din profil i sandefjord.friskus.com og velg “betale regning fra arrangør”.
  2. Søk etter arrangør og velg “Sandefjord Tennisklubb”
  3. Bekreft bankkontonummer i “Stemmer kontonummer med kontonummer på din faktura”
  4. Fyll inn info:
    – Velg riktig fritidskonto/barn
    – Registrer KID som står på faktura som du har fått fra oss
    – Registrer totalbeløp på faktura
    – Bekreft

Har du spørsmål om betaling med fritidskort? Ta kontakt med fritidskort@sandefjord.kommune.no

Solidaritetsfondet

Solidaritetsfondet er et fond som mottar tilskudd fra Sandefjord Idrettsråd. Tilskudd gis til søkere hvor tilskudd fra Fritidskortet ikke dekker kostnadene for trening, medlemskap eller nødvending utstyr.

Sandefjord Tennisklubb skal etter beste evne tilrettelegge for et variert trenings- og konkurransetilbud parallelt med at klubben skal fremstå som en sosial arena for samtlige involverte og interesserte – en aktiv breddeklubb!​

E-post med bekreftelse blir sendt ut når du melder deg på. Sjekk din søppelpost og se etter e-post fra noreply@spond.com Se også hvordan fungerer betalingsavtale

  • Pris for privattimer inkluderer baneleie, den som bestiller privattime skal ikke bestille baneleie selv.
  • Bestilling og betaling av privattimer må være gjort senest 1 dag før timen
  • Avbestilling av privattime må gjøres senest kl 2200 dagen før timen for refundering
  • Maks 2 personer kan delta på en privattime
  • Spillere kan ikke avtale privattimer på våre anlegg med trenere som ikke er forhåndsgodkjent av klubben
  • Spillere må under ingen omstendighet betale treneren direkte, alt skal gå via klubben

Den beste strengespenningen for de fleste spillere ligger normalt mellom 22 og 24 kg. En løsere (lavere) strengespenning gir mer kraft, mens en strammere strengespenning gir bedre kontroll. Nybegynnere vil sannsynligvis ønske mer kontroll, og foretrekker derfor en strammere strengespenning til å begynne med.

Om du ikke velger en strengespenning/vekt vil vi velge 22 kg for deg. Du kan også ta kontakt med vår klubbstrenger Jon Philip Solem på 98043628 for å få råd om hvilken vekt du bør velge.

  1. Velg og betal for type strenging som du ønsker. Du kan bestille flere av gangen, men kun en racket for hver ordre.
  2. Etter at du har betalt for strenging får du en e-post som bekrefter bestillingen. Den inneholder et ordrenummer.
  3. Merk din racket med ordrenummer fra bestillingen. Vi anbefaler post-it lapp med tape
  4. Legg racketen i skap i klubbhuset merket med «Strenging». Kode til låsen får du i ordrebekreftelsen
  5. Når racket er klar for henting, vil du få en e-post om at din ordre er Fullført. Du kan hente den i samme skap som du leverte.

Normalt tar det 2-3 dager fra du leverer til racketen er ferdig strenget.

Påmelding til turneringer må gjøres via Tournament Software. Trener er best kvalifisert til å vurdere hvilke turneringer en spiller bør delta på. Om du er i tvil, ta kontakt med trener.

For å kunne delta på turneringer må man ha en gyldig lisens. Om du ikke har lisens må det kjøpes via minidrett.no

Sjekk terminlisten til NTF. Der ser du oversikten og kan lettere planlegge. De fleste klubber legger ut påmelding i god tid, men det varierer. Det er dessverre ikke mulig å bli varslet når det legges ut turneringer som passer alder eller nivå. Du må sjekke med jevne/ujevne mellomrom. Bruk Advanced search og filterfunksjonen for å finne aktuelle turneringer. Når påmeldingsfristen har gått ut er det heller ikke mulig å melde seg på lenger. Dette gjelder alle turneringer. Det er også grunnen til at “enter” knappen ikke er det lenger etter påmeldingsfristen har gått ut. Anbefaler alle som ønsker å bli med på turneringer om søke opp alle aktuelle turneringer og melde seg på før frist. Da er du sikret plass i turneringen også.

  1. Ha skrevet under og godkjent spillerkontrakt og følge klubbens retningslinjer for konkurransespillere
  2. delta på alle treninger i din gruppe, du kan ikke velge bort noen dager
  3. ved forfall til trening skal årsak til forfall oppgis i Spond. Det holder å melde forfall på generelt grunnlag slik man normalt melder til skole eller arbeidsgiver. Eksempler: syk, karantene, ferie, bursdag osv.
  4. gode holdninger på og utenfor banen
  5. egentrening (fysisk/tennis) utenom organisert klubbtrening (avtales med trener)
  6. deltagelse i turneringsspill (klubbturneringer, regionsturneringer, nasjonale turneringer eller lagkamper) og samlinger
  7. Alle spillere som er med i konkurransegruppen må representere og spille i NM inne og utendørs. Alternativ en TE eller ITF turnering.
  8. må ha betalt lisens til NTF
  9. må ha betalt medlemskap
  10. delta på dugnader

Det er sportssjef som bestemmer hvem som får tilbud om plass i konkurransegruppen. Om det er spørsmål om grupper og tilbud om plass, skal dette rettes til kurs@sandefjordtk.no

Vi tilbyr ikke prøvetime. I stedet tilbyr vi 14 dagers prøveperiode etter oppstart. For å bli med må du registrere deg for kurs. Se også oppsigelse og bindingstid

Om du er timelønnet av klubben må du føre timer i Tripletex. For å få tilgang til å føre timer må du være registrert som ansatt. Etter at du er registrert får du en e-post som inneholder informasjon om hva du må gjøre for å registrere deg. Linken er gyldig i 24 timer. Om du ikke aktiverer brukeren din må du be om “mistet passord” og du vil få mulighet til å registrere deg på nytt.

Du kan føre timer i Tripletex appen eller logge deg inn på web. Før du kan føre timer må du har godkjent brukeravtalen med Tripletex. Det må gjøres ved å logge deg inn på hjemmesiden deres. Om du ikke gjør dette vil du ikke få tilgang til å føre timer i Appen.

Føre timer i Tripletex Appen

  1. Velg Timeføring
  2. I prosjekt velger du prosjektet som du har tilgang til
  3. I aktivitet velger du prosjektaktivitet. Eksempler på dette er Kurs, Privattime
  4. I kommentarer registrerer du hva som ble gjort. For privattimer må f.eks ordrenummer registreres. Privattimer som mangler ordrenummer vil ikke bli godkjent.

Kunder må under ingen omstendighet betale treneren direkte, alt skal gå via klubben. Betaling av privattimer kan kun gjøres via nettbutikk på vår hjemmeside. Det er ikke mulig å betale via Vipps direkte, via faktura eller andre betalingsmetoder.  

Betingelser for privattimer

  • Betaling av timen må være gjort før timen starter
  • Maks 2 personer kan delta
  • Avbestilling av privattime må gjøres senest kl 2100 dagen før time for refundering
  • Spillere kan ikke avtale privattimer på våre anlegg med trenere som ikke er forhåndsgodkjent av klubben

Bestilling av privattimer

Ved bestilling av privattimer skal kunden alltid betale for timen ved å bestille privattime på hjemmesiden. Trener mottar en e-post med informasjon om hvem som har bestilt time, dato og tidspunkt og bestilings ID på timen.

Trener reserverer baneleie i Matchi

Trener reserverer time i Matchi. Om timen ikke passer for deg, gjør avtale direkte med kunden.

Kansellering eller refundering

Om timen skal avlyses eller kunden skal ha refundert penger, send e-post til post@tonsbergtennis.no med forklaring og ID på timen.

Etter at timen er ferdig

Registrer timen i Tripletex. Bruk bestillings ID som du fikk i e-posten på hvem som bestilte timen i kommentar. Timer som mangler bestillings ID i kommentar vil ikke bli godkjent.

Du kan låne racket og baller gratis hos BUA Sandefjord

Sist oppdatert 15.05.2025

  1. Den som leier banen er ansvarlig for at regler og vilkår for baneleie overholdes
  2. Du må selv spille timen som du leier. Det er ikke tillatt å leie bane for andre
  3. Du må bestille baneleie i MATCHi
  4. Du skal registrere medspillere i Matchi. Det er ikke tillatt å registrere noen andre enn de som faktisk spiller
  5. Du kan avbestille inntil 3 timer før bestillingstidspunktet og få refundert beløpet minus servicegebyr
  6. Du kan maks bestille 2 fremtidige baneleie
  7. Du kan maks bestille baneleie 10 dager frem i tid
  8. Banen skal være ryddet og klar for neste spiller når baneleie er slutt, dvs. at man må avslutte og rydde slik at man rekker dette
  9. Når du kommer til timen skal man ikke forstyrre de som allerede spiller med f.eks. prat, oppvarming etc. ved banen. Vent med å gå til banens benk til det er klart for det
  10. De som avslutter sin time skal rydde og forlate banen uten å forstyrre de som nå har banen unødvendig. Dvs. at man skifter, rydder og så går fra banen.
  11. Du skal sørge for at banen er i god stand etter at du er ferdig med å spille. På grusbanene betyr dette også:
    • vann banen før spill hvis den er tørr, pass på å ikke lage dammer
    • kost hele banen etter spill
    • kost gjerne også linjene med linjekosten
    • om det oppstår groper må de dekkes over
    • Etterlat banen i god orden uten søppel.

      Se banepleie for mer informasjon om hvordan du holder grusbaner vedlike
  12. Det er strengt forbudt å bruke noe annet enn tennissko på grusbanene. Sko med grov såle ødelegger de. Ved spill innendørs i hallen må sko være rengjort før de brukes.
  13. Det er ikke tillatt å bestille baneleie hvor formålet er organisert trening eller kurs uten at dette først har blitt avtalt med Sandefjord Tennisklubb

Betaling av medlemskap må gjøres via Matchi. Om du ikke har en Matchi-bruker fra før må du opprette det. Om du skal betale for medlemskap for barn som ikke er en del av et familiemedlemskap (individuelt medlemskap), må barnet ha sin egen Matchi-bruker.

Du trenger kun å velge antall timer pr. uke* du ønsker å trene og hvilke dager og tidspunkt som det passer deg. Vi vil så langt det lar seg gjøre forsøke å lage grupper som passer ditt nivå og dine ønsker.

Om det viser seg at du ikke kan være med, eller det må gjøres endringer, har du 14 dager etter oppstart av terminen på å melde inn dette til oss.

*For voksne tilbyr vi kun 1 fast timer pr. uke, resten er betal pr. gang.

Treningstilbudet vil bli tilgjengelig før oppstart og først etter at frist for registrering har gått ut.

Treningsavgift må betales for retten til å delta på organisert trening/kurs. I måneder hvor antall treninger er 1 uke eller mindre, må man ikke betale treningsavgift. Eksempel på dette er august måned. Det gis ikke noen form for rabatt i måneder hvor det er ferier eller helligdager.

Ved påmelding til organisert trening vil du bli belastet det første avdraget når du melder deg på. Neste avdrag vil bli måneden etter at terminen har startet. Dato for trekk av avgift er den 16. dagen i hver måned.

Eksempel: Du melder deg på høstsemesteret 1. juni. Du trekkes for september ved påmelding 1. juni. Neste gang du betaler treningsavgift vil være 16. oktober, deretter 16. november og til slutt 16. desember.

Påmelding er bindende. Du har 14 dager etter at terminen har startet til å gi beskjed om du ønsker å trekke deg fra trening, eller om du ønsker å gjøre endringer. Etter dette vil betalingsavtalen løpe ut terminen uten mulighet til å si opp denne. Første avdrag refunderes ikke selv om du gir beskjed om du ønsker å trekke deg innen fristen på 14 dager. Se også våre betingelser for organisert trening.

Du ser oversikt over betalinger i Spond appen under “Betalinger”. Se også betaling feilet i Spond på betalingsavtale for hva du må gjøre om en betaling ikke har blitt utført.

Du bestiller baneleie i MATCHi. Du kan også laste ned Matchi appen fra Google Play eller App Store.

Du låser opp portene ved å bruke koden som du får når du bestiller baneleie. Se tilgang til anlegget

Se også banepleie for hvordan du holder grusbaner fine gjennom hele sesongen.

Det er stor forskjell på en tennisbane med et underlag av grus sammenlignet med hard court bane. Fotarbeidet på grus skiller seg fra hard court, da du naturligvis glir mer på grusen, og et godt grep er ekstra viktig. Spiller du på grus anbefaler vi derfor å investere i et par grussko, noe som vil gi deg den optimale spilleopplevelsen på et mer ujevnt underlag.

Sålen på grussko har ofte et fiskebensmønster/sikk-sakk mønster, som forhindrer at overflødig grus samler seg. Dette gir et bedre grep og mer kontroll når du glir naturlig mot ballen på banen. Denne sålen gir også bedre feste på start/stopp og mer forutsigbarhet når du endrer retning. I tillegg er gummien mykere, for å få bedre friksjon mot grusen og forenkle fotarbeidet. Hvis grusen samler seg kan du slå lett et par ganger mot sålen med racketen, så løsner den.

Se salg av tennisutstyr for informasjon om hvor du kan få kjøpt grussko.

Se også Hvorfor er det viktig å bruke grussko på grusbaner?

Om du er nybegynner og ikke vant til å spille tennis, har du sikkert spørsmål om hva du bør gjøre før du spiller og også når du er ferdig. Det er ikke mye du trenger å huske på. Noen viktige punkter ved spill på grusbaner:

Vanne baner

Vanning av baner før og under spill er avgjørende. Ofte vanner spillere kun overflaten for å kunne spille fortest mulig. Hvor mye vann man trenger kan være vanskelig å vite for mange, men en tommelfingerregel er at grunnen skal være gjennomvåt. Ofte fordamper vannet omtrent umiddelbart. Da gir det ingen effekt. 

Banene må vannes under øktene. Spiller man i 2 timer bør banene vannes 2 ganger under økten, i tillegg til før økten.

Start med å koste banen før du vanner. Vann banen før og etter spill hvis den er tørr,  dette er viktig på varme dager eller i perioder hvor det er tørke!  Bruk vannslangene som du finner ved hver bane. Vann der hvor du ser det er behov for vanning. Vanning skjer ved at slangetuten holdes litt skrått oppover og føres sakte frem og tilbake. Juster dysen ved behov. Man må ikke rette tuten ned mot banen, da dette kan lage hull i dekket.  Om det begynner å bli dammer har banene fått nok vann.

Vi har også et vanningsanlegg som sørger for at grusbanene holder seg i god stand gjennom sommeren.

Koste baner etter spill

Kost hele banen etter spill også utenfor strekene. Du finner koster ved hver bane. De siste 5 minuttene av spilletiden skal benyttes til å klargjøre banen for neste spillere. Start kostingen langs nettet, følg yttersiden ned og jobb i store firkantede sirkler inn mot midten og avslutt ut over sidelinjen. På den måten blir grusen distribuert tilbake på banen. Linjene kostes av kommende spillere

Dekke til groper og hull

Om det oppstår groper må de dekkes over. Du finner skraper på de fleste baner. Vann gjerne over der hvor du har brukt skrapen. Er du ekstra flink kan du bruke valse for å “pakke” ned grusen.

Vedlikehold av linjer

Om du ser at linjene er løse kan du hjelpe oss med å feste de igjen: Vann områdene langs linjene ekstra godt og la det trekke i noen få minutter. Kjør over med håndvalse to ganger. Bruk stamper om nødvendig for å få linjene ned i grunnen. Påfør tennisgrus og kna det ned med skosålen på linjen. Kost over linjene.

“Stamper” eller “banker” og vann brukes for å feste linjer som er løse

Hver vår får vi alltid spørsmål som “Kan dere ikke åpne utebanene nå, det er jo fint og varmt vær?” Dessverre er det ikke bare å åpne grusbaner for spill selv om våren har kommet og sola skinner.

Det finnes forskjellige grusbaner. I Norge har det på samme måte som kunsgressbaner blitt populært med kunstgrusbaner de siste årene. Kunstgrusbaner er heller ikke så væravhengig da selv kraftig regnvær ikke hindrer bruk av disse etter kort tid. I tillegg er slike baner rimeligere å drifte da de krever mye mindre vedlikehold.

I Sandefjord Tennisklubb har vi “tradisjonell” rødgrus. Dette dekket har gjennom alle år vært den vanlige dekketypen. En grusbane med høy standard gir dekket med de beste spilleegenskapene med hensyn til friksjon, demping og ballsprett. Utgiftene til vedlikehold er mye høyere enn kunstgrusbaner, fordi banene jevnlig skal tromles for å forbli jevne. Dessuten må vi hvert år kjøpe inn 1 tonn med reparasjonsgrus som brukes for å fylle på grus som forsvinner i løpet av en sesong. For at tradisjonelle grusbaner skal bli gode å spille på må de ofte vannes for å opprettholde vanninnholdet i grusen.

Vinteren er lang med frost og tele. Utebanene blir preget av dette og det er mange oppgaver som må gjennomføres for å klargjøre utebanene om våren. Når temperaturen tillater det, ikke minusgrader om natten og god dagtemperatur ca. 10 grader kan en gå igang med følgende:

  • Raking av løv, barnnåler.m.v
  • Legge på grus, ca 15 sekker pr. bane
  • Stramme opp linjer
  • Valse og vanne bane ca 20 ganger

Det er ikke noe poeng å valse på tørre baner. Vi er derfor avhengig av at vann blir koblet til. Dette kan kun gjøres når nattetemperaturen tillater det, det kan ikke være fare for frost/kuldegrader siden det vil ødelegge ventiler og slanger.

Utesesongen varer normalt fra slutten av april til oktober. Det mest vanlige tidspunktet for åpning av utebanene er 1. helgen i mai.

Banene vil være litt myke i starten av sesongen, det er derfor viktig at alle som spiller tråkker igjen hull i banedekket etter spill. Etter spill skal banene kostes helt ut mot gjerdet for å sørge for at grusen er jevnt fordelt over banen. Se mer informasjon om banepleie.

Du kan ikke kjøpe nytt medlemskap før det går ut på dato.. Det er ikke mulig å ha dobbelt medlemskap. I Matchi appen ser du når ditt medlemskap går ut eller fornyes.

Nei, det er ikke mulig å fryse medlemskap. Medlemskap er gyldig 12 mnd. fra kjøpsdato og kan ikke avbrytes i denne perioden. Vi tilbyr ikke noen reduserte perioder eller halv pris.

Se også hvordan melder jeg meg ut av klubben.

Det er et krav om at følgende må være medlemmer/betale medlemskap

  • lagspillere
  • medlemmer av styret
  • konkurransespillere
  • deltagere på organiserte kurs og treninger (tennisskolen)

Hentet fra NIFs medlemsforskrift:

Alle medlemmer som regelmessig deltar i organisert aktivitet i regi av idrettslaget, eller representerer idrettslaget i idrettskonkurranser eller lignende, skal regnes som «aktivt medlem» med tilhørighet i en konkret gruppe/gren. Med «deltagelse» menes både å selv utøve idretten gjennom trening eller konkurranser, og å tilrettelegge for at andre skal kunne drive aktivitet i idrettslaget. Dette omfatter blant annet trenere, lagledere og andre oppgaver som bidrar til gjennomføringen av trening, konkurranser og annen aktivitet i idrettslaget. Personer som bistår idrettslaget gjennom administrative oppgaver, drift og vedlikehold av anlegg mm. omfattes også.

Både de som trener, konkurrerer, eller på annen måte bidrar til aktivitet i idrettslaget, skal registreres som aktive innen den eller de idretter eller grener deres aktivitet er knyttet til. Medlemmer som på eget initiativ transporterer familiemedlemmer til og fra trening eller idrettsarrangementer anses ikke som aktivt medlem.

Treningsavgift er en avgift som du betaler for å være med på organisert trening i klubben og dekker utgifter til trener og baneleie. Det er et krav om at alle som deltar på organisert trening i en klubb som er tilsluttet Norges Idrettsforbund også må ha betalt medlemskap i klubben.

Se også hvem må betale medlemskap?

Kontakt oss for hjelp til å gjøre dette.

Et familiemedlemskap er en gruppering av personlige medlemskap. Du registrerer alle som skal være med i familiemedlemskapet og betaler ikke mer enn maks pris for familiemedlemskap.

Du velger dette når du oppretter ditt medlemskap. Velg “Jeg søker om familiemedlemskap (Sandefjord Tennisklubb – sandefjordtk.no)

  • Du registrerer alle som skal være med i familiemedlemskapet og betaler ikke mer enn pris for familiemedlemskap.
  • Den første personen som du registrerer vil være kontaktperson for familiemedlemskapet. Du legger til flere familiemedlemmer ved å velge “Legg til medlem” og velger riktig medlemskap for dine familiemedlemmer.
  • Det er ikke nødvendig med egen Matchi-bruker for barn med mindre barnet skal bestille baneleie i Matchi
  • For at pris på baneleie skal bli riktig må alle familiemedlemmer være registrert med sin egen e-postadresse. Om du bruker samme e-postadresse som de andre i familiemedlemskapet eller ikke registrerer e-postadresse, vil du ikke kunne registrere dem som medspiller når du bestiller baneleie og må derfor betale 1/2 pris av full pris for 1/2 baneleien. Les mer om Multi Player Pricing

Se også jeg ønsker å endre fra personlig medlemskap til familiemedlemskap

Et familiemedlemskap er en gruppering av personlige medlemskap. Hvert enkelt medlem vil derfor vises med enten senior eller juniormedlemskap. Prisen vil uansett ikke overstige makspris for familiemedlemskap uavhengig av hvor mange som er registrert i medlemskapet.

Nei, det er ikke mulig i å flytte på reserverte timer i Matchi. Du må avbestille timen og bestille ny time.

Ja, det er mulig å avbestille en time i Matchi. Gå til Mine bookinger og velg “Avbook” timen som du ønsker å avbestille.

Om du har Matchi appen installert kan du gå til “Reservasjoner” og velg din reservasjon. Helt nederst på siden finner du valget for “kanseller reservasjon”.

Om du avbestiller timen innen 3 timer før reservasjonen må du kun betale et servicegebyr på kr 12,50. Etter dette kan du kansellere, men vil ikke får refundert beløpet som du har betalt for baneleie. Se også betalings- og kanselleringspolicyene til MATCHi (ekstern lenke)

Når du skal betale for et individuelt medlemskap for et barn må du være innlogget med deres egen Matchi-bruker. Om du er innlogget med din egen (foresatt) sin Matchi-bruker, vil medlemskap for ditt barn bli registrert på deg.

Ved betaling av familiemedlemskap er det ikke nødvendig med egen Matchi-bruker for barn med mindre barnet skal bestille baneleie eller melde seg på aktivtiteter i Matchi.

Kulturdepartementet har pålagt NIF (Norges Idrettsforbund) å sikre at alle medlemmer kan spores tilbake til én enkeltperson.

For å kunne møte dette pålegget gjør NIF et oppslag av fødselsnummeret mot folkeregisteret når klubben rapporterer inn medlemmet som et aktivt klubbmedlem i minidrett.no.

Fødselsnummer regnes ikke som en sensitiv personopplysning av Datatilsynet.

Matchi bruker Stripe som sin betalingsformidler. Det betyr at informasjon om ditt bankkort ikke lagres hos Matchi, men hos Stripe.

Stripe er en sertifisert PCI Service Provider Level 1 som betyr at de har det høyeste sikkerhetsnivået. Les mer om hvordan Stripe håndterer sikkerhet.

Før du tar kontakt med oss må du logge inn i minidrett.no for å sjekke fødselesnummer og fødselsdato.

Om det er feil i MinIdrett.no oppdater det og gi beskjed til oss etterpå. Om det er korrekt i MinIdrett, logg deg inn i Matchi og sjekk at fødselsdato er korrekt.

Du kan også ta kontakt med oss for å få hjelp

Denne instruksjonen gjelder personlig medlemskap. Har du familiemedlemskap? Se instruksjoner for hvordan du kobler familiemedlemmer i minidrett.no

Sjekk at du har bekreftet medlemskap for riktig person. Om du er foresatt for et barn hvor du har registrert din egen e-postadresse og/eller mobilnummer, vil det ikke bli godkjent siden validering mot folkeregisteret gjør et oppslag mot deg som foresatt.

Løsningen er å opprette en egen e-postadresse for ditt barn slik at barnet får en egen profil på minidrett.no. Etter at du har gjort dette må du enten logge deg inn i Matchi og oppdaterte profilen med den nye e-postadressen eller ta kontakt med oss slik at vi får oppdatert medlemsregisteret. Om du har registrert ditt eget mobilnummer må dette fjernes slik at det ikke matches mot din egen profil (foresatt) i minidrett.no.

Medlemskap i idrettslag som er tilsluttet Norges Idrettsforbund fornyes automatisk når det går ut på dato. Om man ikke ønsker å være medlem lenger, må man aktivt gi beskjed om dette. Se NIFs lov § 10-6. Utmelding – Tap /fratakelse av medlemskap i idrettslag

Du melder deg ut av klubben via dette skjemaet. Vi vil avslutte ditt medlemskap for deg. Ditt medlemskap vil fortsatt være gyldig til utløpsdato.

Sandefjord Tennisklubb byttet medlemsregister den 1.9.2022. I den forbindelse må alle medlemmer som ikke blir automatisk registrert/validert hos NIF bekrefte sitt medlemskap i klubben. Om du mottar SMS som ber deg om å bekrefte ditt medlemskap er det viktig at du gjør dette. Følg lenken i SMS eller e-post som du har mottatt for å verifisere deg.

Eksempel på SMS som sendes ut fra NIF (Norges Idrettsforbund)

For at (ditt navn) skal meldes inn i Sandefjord Tennisklubb, må personlige opplysninger bekreftes hos Norges idrettsforbund. Klikk på lenken https://(lenke) for å bekrefte. Lenken er aktiv i 24 timer. Dersom medlemskapet ikke skal opprettes, kontakt Sandefjord Tennisklubb og be de fjerne deg fra sitt medlemsregister. Les mer på https://www.idrettsforbundet.no/verifisering Mvh Norges idrettsforbund