Bli samarbeidspartner eller sponsor for Sandefjord Tennisklubb. I samråd med bedriften finner vi alltid den beste plassen for din eksponering. Det finnes muligheter for logo-eksponering på anlegget, på drakter, skjermene i hallen og på vår webside og sosiale medier. Ta kontakt med daglig leder på 46535040 eller e-post for mer informasjon.

Bærekraft og miljø

Sandefjord Tennisklubb har som mål å bli en miljøvennlig klubb. Vi ønsker derfor særlig å knytte til oss sponsorer som har bærekraft og miljø som sine målsetninger.

Sponsorer

Sponsorer er bedrifter som vi tilbyr reklameplass mot at de yter økonomisk bidrag til oss.

Hovedsponsorer

Sponsorer

Samarbeidspartnere

Samarbeidspartnere er bedrifter som ønsker å tilby våre medlemmer ulike fordeler. Gå inn på hver enkelt firma for å se hva de kan tilby. For å kunne benytte deg av rabatter må du vise at du har et aktivt medlemskap i klubben. Dette viser du i Matchi Appen under profil. Se også hvordan ser jeg status på mitt medlemskap?

Samarbeidspartner og/eller sponsor for turneringer

For å kunne arrangere turneringer er vi avhengig av økonomisk bidrag. Blir med på laget og vi kan tilby deg eksponering av ditt firma i forbindelse med promotering og reklame for våre turneringer

Priseksempler for turneringer

Hovedsponsor kr 30 000,-

  • logo til ditt firma for en mer fremtredende plass i sosiale medier
  • logo til ditt firma vises med en fremtredende plass på bakgrunn på bilder som tas av vinnere
  • logo vises på biler som brukes for transport av deltakere under turneringen (gjelder ITF)
  • logo til ditt firma vises i klubbhuset på Info-TV

Sponsor kr 15 000,-

  • logo til ditt firma vises på sosiale medier
  • logo til ditt firma vises på bakgrunn på bilder som tas av vinnere (greenscreen)
  • logo til ditt firma vises i klubbhuset på Info-TV

Jotun Sommer Cup

Jotun Sommer Cup er en velkjent cup i norsk tennismiljø og har holdt på i mange år. I 2024 er det Klassene NC13&15 er en del av Race to Masters 2024 hvor de åtte beste kvalifiserer seg til Masters i Stavanger. I tillegg har vi U11 klassen som er åpen for 9, 10 og 11 åringer. Vi forventer nærmere 200-300 deltakere i perioden 26.7-1.8. I tillegg til deltkakere kommer det jo også familie med men foreldre, søsken osv. Vi håper på skikkelig folkefest!

Hvorfor bli sponsor for Jotun Sommer Cup?

Jotun Sommer Cup er en turnering hvor målgruppen er familier fra Norge som reiser til Sandefjord. Turneringen er lagt til fellesferien og de fleste som deltar overnatter også på hoteller eller campingplasser. Som sponsor for Jotun Sommer Cup vil du nå ut til mange norske familier.

Din profil: “norsk” firma som har norske kunder

ITF World Tennis Tour Juniors

ITF J30 er en internasjonal turnering for juniorer under 18 år. Vi arrangerte den første gang i august 2023 og den fikk mye positiv omtale i tennismiljøet og i lokalpressen.

Faksimile fra Sandefjords Blad

ITF J30 Sandefjord i 2024 arrangeres 19-23. august. Antall deltakere vil være ca 40-50. I fjor kom det deltakere fra 12 ulike nasjoner.

Foto: Ole Jacob Skjelberg

Hvorfor bli sponsor for ITF World Tennis Tour Juniors?

ITF World Tennis Tour Juniors er en turnering hvor målgruppen er juniorer under 18 år som har startet å turnere internasjonalt. Turneringen er lagt til slutten av august. Alle som deltar overnatter i Sandefjord på hotell eller har ordnet overnatting privat. Turneringen får mye oppmerksomhet fra Norges Tennisforbund som ønsker å få flere typer turneringer som dette til Norge da det gir norske juniorer en fin mulighet til å spille mot spillere fra utlandet på et høyt nivå i Norge. Lokal presse er også interessert i dette da det ikke er ofte det arrangeres tennisturneringer på dette nivået i Sandefjord.

Din profil: Internasjonalt firma, men gjerne med norske kunder