Velkommen til et av Norges flotteste tennisanlegg idyllisk beliggende i Bugårdsparken i Sandefjord. Vår hall byr på 4 hardcourt plexipave-baner, garderobeanlegg, oppholdsrom, kiosk og kafeteria. Uteanlegget består av 5 grusbaner.

Klubben har et tilbud til familiemedlemmer i alle aldre og på alle ferdighetsnivåer. Vi er opptatt av å legge forholdene til rette slik at alle som vil spille tennis skal kunne drive idretten med størst mulig utbytte, og at samtlige gis muligheten til å oppnå et prestasjonsnivå som er i samsvar med den enkeltes ambisjoner.

Vi skal etter beste evne tilrettelegge for et variert trenings- og konkurransetilbud parallelt med at klubben skal fremstå som en sosial arena for samtlige involverte og interesserte – en aktiv breddeklubb!​

Innhold på denne siden

Ansatte

Sandefjord

Sandefjord by er verdt et besøk uansett sesong. Sandstrendene er mange og lange med lune viker og blankskurte svaberg.

Etter tennisslagene kan du velge mellom yrende badeliv og mer skjermede områder – langs en kystlinje som er nesten 15 mil lang. Sandefjords gjestehavn har mange fasiliteter og ligger sentralt plassert i indre havn med kort vei til sentrum med utmerkede restauranter og gode shoppingtilbud. Byen byr på et tett kulturprogram der du kan velge mellom konserter, festivaler, teater, revy, shows og dans i alle størrelser, hele året.

Håper å se deg på et av Norges flotteste tennisanlegg!

Klubbens historie

Her er utdrag fra viktige begivenheter i Sandefjord tennisklubbs historie 1921 Den 16. desember på Hotel Atlantic ble Sandefjord Tennisklubb (STK) stiftet ved at 40 medlemmer ble protokollert. «Kontorchef» Einar Tollefsen ble av disse, valgt til klubbens første «formand». – 25. jan 1922, på Tollefsens kontor, ble det første styremøte avholdt […]