Vi tilbyr kurs- og trening på alle nivåer:
Barn- og ungdom (6-19 år)
Voksne (20+ år)
Påmelding til kurs er kun tilgjengelig på norsk.
Ta kontakt med oss for hjelp.
Vårt trenerteam
Som tennistrener er mitt råd til elevene å være utholdende og tålmodige. De bør nyte læringsprosessen og observere hvordan utviklingen av ferdigheter og tilegnelse av ny kunnskap påvirker prestasjonsnivået.
Jovan Šuša
- Alle må registrere seg, også du som allerede går på kurs.
- Du betaler en fast treningsavgift pr. mnd. med betalingsavtale.
Se også ofte stilte spørsmål om kurs
Innhold på denne siden
Kurs- og trening
Tennisskolen
Kurs- og trening for barn og juniorer under 20 år. Alle ukedager mellom kl 1500-1900. Sandefjord Tennisklubb er en del av Tennis Kids som er det offisielle programmet fra NTF for barn og ungdom. Se mer informasjon på Tennis Kids Tour Vestfold og Telemark
Tennisskolens nivåer – ROGY
ROGY står for Red Orange Green Yellow. Dette er et universelt system for bruk av tilrettelagte baller og banestørrelser i de forskjellige læringsfasene. Fargekodene på ballene representerer ballsprett og nybegynnere starter med rød ball, som er den ballen som spretter minst, og beveger seg deretter gjennom de forskjellige ballene til oransje – grønn og til slutt gul ball.
I konkurranse-sammenheng er det spesifikke retningslinjer for de forskjellige aldersgruppene. I lærings-sammenheng er utvikling gjennom ball-systemet basert på progresjon, ikke alder. På denne måten kan man tilrettelegge læring i tennisskolen basert på individuell fremdrift. Det sagt så er det fremdeles pålagt at barn innen visse aldersgrupper spiller med spesifikke baller hvis de deltar i ROGY-konkurranser
Les mer detaljert om de forskjellige nivåene i ROGY:
Blått nivå er første skritt i NTF Tennis Kids programmet. TK Blue er laget for de aller minste barna og kan gjennomføres på en tennisbane, i en flerbrukshall, gymsal eller lignende steder ute eller inne. Barna i dag starter med organisert trening i forskjellige idretter tidligere enn før, men allikevel ser vi at barna mangler grunnleggende motoriske ferdigheter som før ville ha blitt utviklet på egenhånd gjennom lek og aktiviteter på fritiden. TK Blått vil hjelpe barna i gang med utviklingen av disse basisferdighetene (balanse, koordinasjon og bevegelse) og samtidig utvikle spesifikke tennisferdigheter.
Leken står i fokus og målet vårt er at barna skal «leke på seg ferdigheter» i aktivt og trygt miljø gjennom et variert utvalg av aktiviteter.
TK Blått skal hjelpe barna til å gå videre til det røde nivået med mer grunnleggende ferdigheter som bidrar til å akselerere utviklingen, bli enda bedre små spillere og ha enda mer moro.
Programmet oppfordrer spillerne til å gjøre egentrening på ulike ferdigheter og oppgavene er laget slik at barna kan trene på dem uten at de trenger å være på en tennisbane. Barna belønnes med klistremerker og diplomer når milepæler i utviklingen er nådd.
Når spillerne når dette nivået, bør de ha en større forståelse av spillet, både i angrep og i forsvar. Banen er relativt stor sammenlignet med et barns fysiske størrelse, så noen ganger går spillerens ferdighetsnivå litt tilbake når du går fra oransje til grønt. Gi det tid og se opp for spillere som bruker feil teknikk for å kompensere.
Ferdigheter som skal læres…
Spill på grønt nivå stiller mange krav til unge spillere. Å gå for raskt til denne banen kan ofte bety at spillerne utvikler færre ferdigheter. Spillerne trenger å ha god balanse, god racketkontroll og gode mottaksferdigheter før de entrer grønt nivå. Her må spillerne også forstå hvordan de aktivt skal forsvare seg, noe som ikke alltid kommer naturlig etter spill på den oransje banen som er mer preget av angrepsspill.
Muligheter for spill….
Spillerne når dette stadiet med alle forskjellige nivåer av konkurranseevne. Noen ønsker å spille på et prestasjonsnivå og noen bare sosialt med venner. De er fremdeles på et stadium der vennene er de viktigste menneskene i hverandres liv, noe som betyr at en grad av lagbaserte konkurranser, doubler og interne klubbarrangement bør inkluderes.
Når spillerne har mestret ferdighetene tilhørende rødt nivå, er de klare for den oransje banen. Banen er betydelig lengre nå, så spillerne må være mer atletiske og reagere mye raskere på den kommende ballen. Banen er nå lang og smal, proporsjonal i forhold til en bane på full størrelse.
Ferdigheter som skal læres…
Endringen i størrelse og form på banen betyr at spillerne må lære flere spillesituasjoner. I tillegg til å utvikle god stabilitet bak i banen må de også beherske nettspill. Tid blir en stor faktor i deres utvikling fordi ballen går raskere og derfor må man reagere tidligere. Spinn, hastighet og høyde blir en ny del av spillet!
Muligheter for spill….
Å spille i og rundt klubben, pluss Tennis Kids Tour og andre morsomme konkurranser bør være prioritert. Selv om spillerne kan se veldig dyktige ut, trenger de fremdeles det sosiale aspektet og derfor anbefaler vi lagbaserte konkurranser. Å hive seg ut i mer seriøse turneringsformater bør kun skje når de selv bestemmer seg for at de er klare.
På rødt nivå skal spillerne utvikle ferdighetene som kreves for å kunne spille tennis på det mest grunnleggende nivået. Banen, ballene og racketene er tilpasset barna slik at at alle skal kunne oppleve mestring og gleden med spillet.
Ferdigheter som skal læres…
På rødt nivå lærer spillerne å serve, å spille forehand og backhand, samt hvordan man vinner et poeng. Det betyr at de må utvikle gode mottaks-ferdigheter og sende-ferdigheter. Grunnslag med god balanse og treffpunkt foran kroppen hjelper en spiller til å lære å slå ballen mot åpne deler av banen og deres taktiske forståelse av spillet er sentrert rundt å bruke disse tomrommene for å vinne poeng.
Muligheter for spill…
Turneringsarrangementer og klubbfestivaler er stedet å bruke ferdighetene som er utviklet. Dette skal alltid være i et lagbasert format for å imøtekomme behovene til unge spillere, omgås andre barn og kanskje få noen nye venner. Unge mennesker har fortsatt mye utvikling både fysisk og følelsesmessig, så det legges vekt på å ha det moro og å fremheve deres kjærlighet til spillet!
Konkurransegruppen
Konkurransegruppen er et tilbud til ivrige juniorer (over 12 år) som ønsker å ha tennis som sin sport. Som utøver på disse gruppene skal du ha ønske om å konkurrere på regionalt og/eller nasjonalt nivå.
Babolat Team og Elite
Alle som ønsker får tilgang til 6-10 timer trening per uke.
Inkludert 1t. fysisk trening med trener pr. uke
Inkludert 2t. trening med trener fredager
Inkludert 2t. søndagstrening med trener
Elite: oppfølging 1 internasjonal turnering (ITF, TE) og NM.
Rekrutt
Alle som ønsker får tilgang til 4-6 timer trening per uke.
1t. fysisk trening med trener pr. uke
2t. søndagstrening med trener pr. uke
Grønt kort baneleie
Fra vårsemester 2025 er grønt kort på baneleie inkludert når du har fått plass i konkurransegrupen. Grønt kort kan brukes for å betale for baneleie på alle innebaner med følgende begrensninger:
- Kun tilgjengelig 3 timer før timen starter*
- Mandag, tirsdag, onsdag og torsdag i tidsintervall 06:00 – 15:00
- Fredag, lørdag og søndag alle tider
- Kan ikke brukes utenom kurssemester (juni, juli og august)
*Om du forsøker å bestille baneleie lenger frem i tid enn 3 timer, vil grønt kort ikke være tilgjengelig
Påmelding til turneringer må gjøres via Tournament Software. Trener er best kvalifisert til å vurdere hvilke turneringer en spiller bør delta på. Om du er i tvil, ta kontakt med trener.
For å kunne delta på turneringer må man ha en gyldig lisens. Om du ikke har gyldig lisens kan du sende en e-post til post@sandefjordtk.no hvor du oppgir navn til spiller som skal registreres.
Sjekk terminlisten til NTF. Der ser du oversikten og kan lettere planlegge. De fleste klubber legger ut påmelding i god tid, men det varierer. Det er dessverre ikke mulig å bli varslet når det legges ut turneringer som passer alder eller nivå. Du må sjekke med jevne/ujevne mellomrom. Bruk Advanced search og filterfunksjonen for å finne aktuelle turneringer. Når påmeldingsfristen har gått ut er det heller ikke mulig å melde seg på lenger. Dette gjelder alle turneringer. Det er også grunnen til at “enter” knappen ikke er det lenger etter påmeldingsfristen har gått ut. Anbefaler alle som ønsker å bli med på turneringer om søke opp alle aktuelle turneringer og melde seg på før frist. Da er du sikret plass i turneringen også.
- Ha skrevet under og godkjent spillerkontrakt og følge klubbens retningslinjer for konkurransespillere
- delta på alle treninger i din gruppe, du kan ikke velge bort noen dager
- ved forfall til trening skal årsak til forfall oppgis i Spond. Det holder å melde forfall på generelt grunnlag slik man normalt melder til skole eller arbeidsgiver. Eksempler: syk, karantene, ferie, bursdag osv.
- gode holdninger på og utenfor banen
- egentrening (fysisk/tennis) utenom organisert klubbtrening (avtales med trener)
- deltagelse i turneringsspill (klubbturneringer, regionsturneringer, nasjonale turneringer eller lagkamper) og samlinger
- Alle spillere som er med i konkurransegruppen må representere og spille i NM inne og utendørs. Alternativ en TE eller ITF turnering.
- må ha betalt lisens til NTF
- må ha betalt medlemskap
- delta på dugnader
Det er sportssjef som bestemmer hvem som får tilbud om plass i konkurransegruppen. Om det er spørsmål om grupper og tilbud om plass, skal dette rettes til kurs@sandefjordtk.no
Tennis for voksne
Vi tilbyr tennis for voksne (20 år og eldre) i alle nivåer. Er du nybegynner eller kanskje spilt en del når du var yngre? Vi har en gruppe som passer til deg. Mandag-torsdag mellom kl 18-20.
For voksne deler vi inn i 3 forskjellige nivåer N1=Nybegynner, N2=Viderekommende, N3=Erfaren
Terminer
- Vårtermin – januar til midten av juni (skoleslutt)
- Høstermin – september til siste uke før jul
Det er ingen organisert trening i skoleferier og røde dager.
Priser og betaling
Se vår prisliste for priser på alle våre treningstilbud. All betaling av all organisert trening gjøres via betalingsavtale i Spond.
Betingelser organisert trening
Obligatorisk medlemskap for deltakere
Du må være medlem i klubben for å være med på organisert trening (gjelder ikke privattimer). Det er ditt ansvar å sørge for at du har betalt for medlemskap i klubben.
Utstyr
Du må ha riktige tennissko og en racket. Klubbmedlemmer får faste rabatter på kjøp av utstyr
Betaling
Påmelding til organisert trening må gjøres før påmeldingsfrist. For spillere som starter opp i løpet av sesongen, må betalingsavtale være inngått senest 14 dager etter oppstart.
Oppsigelse og bindingstid
Ved opprettelse av betalingsavtale vil du bli trukket det første avdraget.
Påmelding er bindende etter at påmeldingsfristen har gått ut. Om du ønsker å trekke deg fra trening og ønsker refundert påmeldingsavgiften/første avdrag av treningsavgiften må det du gi beskjed til oss før påmeldingsfristen har gått ut.
I tilfelle du bestemmer deg for å ikke fortsette etter etter at terminen har startet, må vi få beskjed om dette senest 14 dager etter oppstart av terminen. Ved oppsigelse, vil du ikke få tilbakebetalt det første avdraget. Om vi mottar oppsigelse etter fristen, vil betalingsavtalen løpe ut semesteret, og du har ikke mulighet til å avbryte denne.
Oppsigelse skal alltid sendes på e-post til post@sandefjordtk.no. Melding om oppsigelse til trener, eller andre kanaler (SMS, Spond eller lignende) vil ikke bli behandlet.
Se også hvordan fungerer månedlig betalingsavtale for treningsavgift?
Endring av timeantall
Det er alltid muligheter for å utvide eget treningstilbud når som helst i terminen. Melding om endring skal IKKE gis til trener. Melding om endring SKAL meldes til post@sandefjordtk.no
Refusjon av timer ved forfall eller ved sykdom og/eller skade
Du må møte på de tidspunktene du har meldt deg på. Det gis ingen refusjon for timer du har gått glipp av. Treneren står fritt til å flytte spillere til andre grupper om det er ledig plass eller nivå til spiller tilsier dette. Deltagelse og påmelding til kurs er bindende og gjelder fra dato som vi har mottatt betaling og til kurset avsluttes. Man må betale hele kursavgiften selv om man velger å slutte kurset midt i terminen eller er borte noen treninger på grunn av sykdom eller skade. Deltagere som kan fremlegge legeerklæring vil få 50% refusjon eller annen kompensasjon for den perioden man er skadet eller syk. Tilbud om refusjon gjelder kun for våre ordinære kurs og treninger. Det kan ikke søkes om refusjon ved deltagelse på betal pr. gang timer/enkelttimer i ferier, privattimer osv.
Fotosamtykke
Ved påmelding godkjennes at det kan bli tatt bilder for bruk på våre nettsider og sosiale medier. Vi følger Datatilsynets retningslinjer for publisering av bilder av personer på nett og råd om publisering av bilder av barn.
Ofte stilte spørsmål om kurs
Babolat Team og Elite
Alle som ønsker får tilgang til 6-10 timer trening per uke.
Inkludert 1t. fysisk trening med trener pr. uke
Inkludert 2t. trening med trener fredager
Inkludert 2t. søndagstrening med trener
Elite: oppfølging 1 internasjonal turnering (ITF, TE) og NM.
Rekrutt
Alle som ønsker får tilgang til 4-6 timer trening per uke.
1t. fysisk trening med trener pr. uke
2t. søndagstrening med trener pr. uke
Grønt kort baneleie
Fra vårsemester 2025 er grønt kort på baneleie inkludert når du har fått plass i konkurransegrupen. Grønt kort kan brukes for å betale for baneleie på alle innebaner med følgende begrensninger:
- Kun tilgjengelig 3 timer før timen starter*
- Mandag, tirsdag, onsdag og torsdag i tidsintervall 06:00 – 15:00
- Fredag, lørdag og søndag alle tider
- Kan ikke brukes utenom kurssemester (juni, juli og august)
*Om du forsøker å bestille baneleie lenger frem i tid enn 3 timer, vil grønt kort ikke være tilgjengelig
Racket og tennisballer
Du får låne racket av oss om du er med på kurs (organisert trening eller privattimer). Om du ønsker å bestille time selv (ikke organisert spill) må du enten kjøpe egen racket og tennisballer eller låne dette gratis via BUA i Sandefjord.
Riktig skotøy
Minst like viktig som racket er at du bruker riktige sko. Spesielt på grusbaner er dette viktig siden banene blir ødelagt om du bruker sko med grove såler. Se hvorfor er det viktig å bruke grussko på grusbaner?
Inne i hallen er det viktig å bruke non-marking (såler som ikke lager merker) og RENE sko. Om du går inn med møkkete sko vil grus og skitt sette seg fast i overflaten og over tid ødelegge dekket. Vi bruk mye tid på å koste og holde innebanene rene. Det er også en grunn til at vi ikke tillater utesko inne i hallen. De må settes fra seg ved inngangen.
Utebaner: sko med grov såle er ikke tillatt
Innebaner: rene sko/hallsko som ikke lager merker
Blått nivå er første skritt i NTF Tennis Kids programmet. TK Blue er laget for de aller minste barna og kan gjennomføres på en tennisbane, i en flerbrukshall, gymsal eller lignende steder ute eller inne. Barna i dag starter med organisert trening i forskjellige idretter tidligere enn før, men allikevel ser vi at barna mangler grunnleggende motoriske ferdigheter som før ville ha blitt utviklet på egenhånd gjennom lek og aktiviteter på fritiden. TK Blått vil hjelpe barna i gang med utviklingen av disse basisferdighetene (balanse, koordinasjon og bevegelse) og samtidig utvikle spesifikke tennisferdigheter.
Leken står i fokus og målet vårt er at barna skal «leke på seg ferdigheter» i aktivt og trygt miljø gjennom et variert utvalg av aktiviteter.
TK Blått skal hjelpe barna til å gå videre til det røde nivået med mer grunnleggende ferdigheter som bidrar til å akselerere utviklingen, bli enda bedre små spillere og ha enda mer moro.
Programmet oppfordrer spillerne til å gjøre egentrening på ulike ferdigheter og oppgavene er laget slik at barna kan trene på dem uten at de trenger å være på en tennisbane. Barna belønnes med klistremerker og diplomer når milepæler i utviklingen er nådd.
Når spillerne når dette nivået, bør de ha en større forståelse av spillet, både i angrep og i forsvar. Banen er relativt stor sammenlignet med et barns fysiske størrelse, så noen ganger går spillerens ferdighetsnivå litt tilbake når du går fra oransje til grønt. Gi det tid og se opp for spillere som bruker feil teknikk for å kompensere.
Ferdigheter som skal læres…
Spill på grønt nivå stiller mange krav til unge spillere. Å gå for raskt til denne banen kan ofte bety at spillerne utvikler færre ferdigheter. Spillerne trenger å ha god balanse, god racketkontroll og gode mottaksferdigheter før de entrer grønt nivå. Her må spillerne også forstå hvordan de aktivt skal forsvare seg, noe som ikke alltid kommer naturlig etter spill på den oransje banen som er mer preget av angrepsspill.
Muligheter for spill….
Spillerne når dette stadiet med alle forskjellige nivåer av konkurranseevne. Noen ønsker å spille på et prestasjonsnivå og noen bare sosialt med venner. De er fremdeles på et stadium der vennene er de viktigste menneskene i hverandres liv, noe som betyr at en grad av lagbaserte konkurranser, doubler og interne klubbarrangement bør inkluderes.
Når spillerne har mestret ferdighetene tilhørende rødt nivå, er de klare for den oransje banen. Banen er betydelig lengre nå, så spillerne må være mer atletiske og reagere mye raskere på den kommende ballen. Banen er nå lang og smal, proporsjonal i forhold til en bane på full størrelse.
Ferdigheter som skal læres…
Endringen i størrelse og form på banen betyr at spillerne må lære flere spillesituasjoner. I tillegg til å utvikle god stabilitet bak i banen må de også beherske nettspill. Tid blir en stor faktor i deres utvikling fordi ballen går raskere og derfor må man reagere tidligere. Spinn, hastighet og høyde blir en ny del av spillet!
Muligheter for spill….
Å spille i og rundt klubben, pluss Tennis Kids Tour og andre morsomme konkurranser bør være prioritert. Selv om spillerne kan se veldig dyktige ut, trenger de fremdeles det sosiale aspektet og derfor anbefaler vi lagbaserte konkurranser. Å hive seg ut i mer seriøse turneringsformater bør kun skje når de selv bestemmer seg for at de er klare.
På rødt nivå skal spillerne utvikle ferdighetene som kreves for å kunne spille tennis på det mest grunnleggende nivået. Banen, ballene og racketene er tilpasset barna slik at at alle skal kunne oppleve mestring og gleden med spillet.
Ferdigheter som skal læres…
På rødt nivå lærer spillerne å serve, å spille forehand og backhand, samt hvordan man vinner et poeng. Det betyr at de må utvikle gode mottaks-ferdigheter og sende-ferdigheter. Grunnslag med god balanse og treffpunkt foran kroppen hjelper en spiller til å lære å slå ballen mot åpne deler av banen og deres taktiske forståelse av spillet er sentrert rundt å bruke disse tomrommene for å vinne poeng.
Muligheter for spill…
Turneringsarrangementer og klubbfestivaler er stedet å bruke ferdighetene som er utviklet. Dette skal alltid være i et lagbasert format for å imøtekomme behovene til unge spillere, omgås andre barn og kanskje få noen nye venner. Unge mennesker har fortsatt mye utvikling både fysisk og følelsesmessig, så det legges vekt på å ha det moro og å fremheve deres kjærlighet til spillet!
Du kan søke støtte til betaling av treningsavgift og medlemskap. Det er ikke mulig å søke støtte til betaling av påmelding til turneringer osv. Se også finnes det støtteordninger for betaling av treningsavgift og medlemskap
Fritidskortet er et samarbeid mellom private aktører, Sandefjord kommune og NAV. Ordningen skal sikre at barn og unge fra familier med svak økonomi får bedre muligheter til å delta i kultur- og fritidsaktiviteter.
Fritidskortet kan tildeles barn og unge i alderen 2 -18 år i familier med svak økonomi. Sandefjord kommune er ansvarlig for utdeling, og det vil bli tildelt ett kort pr. barn/ungdom. Det vurderes hvor mange kort familien får, men familier med flere barn kan tildeles flere kort.
- Vi godtar ikke Fritidskort fra andre kommuner enn Sandefjord Kommune.
- Vi tilbyr ikke bistand med å søke om støtte til fritidskort eller andre støtteordninger. Ta kontakt med Sandefjord kommune via e-post fritidskort@sandefjord.kommune.no for mer informasjon eller hjelp til å søke.
- Fritidskort kan bare brukes for å betale for hele treningsavgift for et helt semester. Vi tilbyr ikke delbetalinger av treningsavgift (pr. mnd) med fritidskort.
- Fritidskort kan bare brukes for å betale medlemskap med perioder som er tilgjengelig.
Hvordan søke om betaling av treningsavgift og medlemskap i Sandefjord Tennisklubb med Fritidskortet:
- Søk om fritidskort hos Sandefjord Kommune.
- Når du har fått innvilget fritidskort, registrerer ditt barn for trening i Spond
- Ved tildeling av plass på en treningsgruppe, vil du motta en faktura fra oss.
Hvordan betale faktura i Friskus:
- Logg deg inn på din profil i sandefjord.friskus.com og velg “betale regning fra arrangør”.
- Søk etter arrangør og velg “Sandefjord Tennisklubb”
- Bekreft bankkontonummer i “Stemmer kontonummer med kontonummer på din faktura”
- Fyll inn info:
– Velg riktig fritidskonto/barn
– Registrer KID som står på faktura som du har fått fra oss
– Registrer totalbeløp på faktura
– Bekreft
Har du spørsmål om betaling med fritidskort? Ta kontakt med fritidskort@sandefjord.kommune.no
Sandefjord Tennisklubb skal etter beste evne tilrettelegge for et variert trenings- og konkurransetilbud parallelt med at klubben skal fremstå som en sosial arena for samtlige involverte og interesserte – en aktiv breddeklubb!
E-post med bekreftelse blir sendt ut når du melder deg på. Sjekk din søppelpost og se etter e-post fra noreply@spond.com Se også hvordan fungerer betalingsavtale
Påmelding til turneringer må gjøres via Tournament Software. Trener er best kvalifisert til å vurdere hvilke turneringer en spiller bør delta på. Om du er i tvil, ta kontakt med trener.
For å kunne delta på turneringer må man ha en gyldig lisens. Om du ikke har gyldig lisens kan du sende en e-post til post@sandefjordtk.no hvor du oppgir navn til spiller som skal registreres.
Sjekk terminlisten til NTF. Der ser du oversikten og kan lettere planlegge. De fleste klubber legger ut påmelding i god tid, men det varierer. Det er dessverre ikke mulig å bli varslet når det legges ut turneringer som passer alder eller nivå. Du må sjekke med jevne/ujevne mellomrom. Bruk Advanced search og filterfunksjonen for å finne aktuelle turneringer. Når påmeldingsfristen har gått ut er det heller ikke mulig å melde seg på lenger. Dette gjelder alle turneringer. Det er også grunnen til at “enter” knappen ikke er det lenger etter påmeldingsfristen har gått ut. Anbefaler alle som ønsker å bli med på turneringer om søke opp alle aktuelle turneringer og melde seg på før frist. Da er du sikret plass i turneringen også.
- Ha skrevet under og godkjent spillerkontrakt og følge klubbens retningslinjer for konkurransespillere
- delta på alle treninger i din gruppe, du kan ikke velge bort noen dager
- ved forfall til trening skal årsak til forfall oppgis i Spond. Det holder å melde forfall på generelt grunnlag slik man normalt melder til skole eller arbeidsgiver. Eksempler: syk, karantene, ferie, bursdag osv.
- gode holdninger på og utenfor banen
- egentrening (fysisk/tennis) utenom organisert klubbtrening (avtales med trener)
- deltagelse i turneringsspill (klubbturneringer, regionsturneringer, nasjonale turneringer eller lagkamper) og samlinger
- Alle spillere som er med i konkurransegruppen må representere og spille i NM inne og utendørs. Alternativ en TE eller ITF turnering.
- må ha betalt lisens til NTF
- må ha betalt medlemskap
- delta på dugnader
Det er sportssjef som bestemmer hvem som får tilbud om plass i konkurransegruppen. Om det er spørsmål om grupper og tilbud om plass, skal dette rettes til kurs@sandefjordtk.no
Vi tilbyr ikke prøvetime. I stedet tilbyr vi 14 dagers prøveperiode etter oppstart. For å bli med må du registrere deg for kurs. Se også oppsigelse og bindingstid
Du trenger kun å velge antall timer pr. uke* du ønsker å trene og hvilke dager og tidspunkt som det passer deg. Vi vil så langt det lar seg gjøre forsøke å lage grupper som passer ditt nivå og dine ønsker.
Om det viser seg at du ikke kan være med, eller det må gjøres endringer, har du 14 dager etter oppstart av terminen på å melde inn dette til oss.
*For voksne tilbyr vi kun 1 fast timer pr. uke, resten er betal pr. gang.
Treningstilbudet vil bli tilgjengelig før oppstart og først etter at frist for registrering har gått ut.
Treningsavgift er en avgift som du betaler for å være med på organisert trening i klubben og dekker utgifter til trener og baneleie. Det er et krav om at alle som deltar på organisert trening i en klubb som er tilsluttet Norges Idrettsforbund også må ha betalt medlemskap i klubben.
Se også hvem må betale medlemskap?
Privattimer
Bestill privattimer med en av våre trenere.
Spond
Sandefjord Tennisklubb bruker Spond for å organisere kurs og treninger. Deltagere registreres på kurs eller treningen som de skal være med på, og vil få en invitasjon.
- Hvis det skjer endringer som f.eks. at kurset avlyses, vil kursdeltakere motta en oppdatering om dette
- Om du ikke kan komme må du gi beskjed via Spond (melde forfall).
- All oppdatering og informasjon fra trenere vil sendes via Spond
Ofte stilte spørsmål om Spond
Om du har opprettet en betalingsavtale i Spond for treningsavgift, vil det bli forsøkt 5 ganger å trekke beløp fra ditt betalingskort. Om betalingen ikke går igjennom etter disse forsøkene, vil det etter 5 belastningsforsøk vises et varsel i appen/web-versjonen om å oppdatere betalingsinfo og prøve igjen.
For å gjennomføre betalingen må du kontrollere at betalingskortet som er registrert i Spond er gyldig. Sjekk at det ikke har gått ut på dato og at det er dekning på konto. Du finner informasjon om ditt betalingskort i din profil i Spond under “Betaling”.
Når du har kontrollert at betalingskortet ditt er gyldig, kan du forsøkte å gjennomføre betalingen på nytt.
- Trykk på “betalinger”
- Trykk på “vis automatiske trekk”
- Trykk på betalingsavtalen som feilet og velg “betaling feilet”.
- Deretter “prøv på nytt”
Om du fortsatt får feilmelding, må du sjekke at ditt betalingskort er gyldig. Du kan også forsøke å legge inn et annet betalingskort om du har dette. Om du fortsatt får feilmelding, må du ta kontakt med oss for hjelp.
Se også Hvordan fungerer månedlig betalingsavtale for treningsavgift?
Treningsavgift må betales for retten til å delta på organisert trening/kurs. I måneder hvor antall treninger er 1 uke eller mindre, må man ikke betale treningsavgift. Eksempel på dette er august måned. Det gis ikke noen form for rabatt i måneder hvor det er ferier eller helligdager.
Ved påmelding til organisert trening vil du bli belastet det første avdraget når du melder deg på. Neste avdrag vil bli måneden etter at terminen har startet. Dato for trekk av avgift er den 16. dagen i hver måned.
Eksempel: Du melder deg på høstsemesteret 1. juni. Du trekkes for september ved påmelding 1. juni. Neste gang du betaler treningsavgift vil være 16. oktober, deretter 16. november og til slutt 16. desember.
Påmelding er bindende. Du har 14 dager etter at terminen har startet til å gi beskjed om du ønsker å trekke deg fra trening, eller om du ønsker å gjøre endringer. Etter dette vil betalingsavtalen løpe ut terminen uten mulighet til å si opp denne. Første avdrag refunderes ikke selv om du gir beskjed om du ønsker å trekke deg innen fristen på 14 dager. Se også våre betingelser for organisert trening.
Du ser oversikt over betalinger i Spond appen under “Betalinger”. Se også betaling feilet i Spond på betalingsavtale for hva du må gjøre om en betaling ikke har blitt utført.