Vi tilbyr online betaling av nytt medlemskap og fornying av eksisterende medlemskap. Vi anbefaler alle som skal fornye sitt medlemskap når det går ut på dato om å benytte seg av dette. Du slipper ekstra gebyrer og medlemskapet blir aktivert med en gang. Nye medlemskap må kjøpes via online betaling i Matchi.

Om du har et aktivt medlemskap kan du ikke kjøpe nytt medlemskap før det har utløpt. Du kan ikke ha dobbelt medlemskap i klubben. I Matchi appen ser du når medlemskapet ditt utløper.

Vi tilbyr også å betale medlemskap via faktura. Ved fakturering av medlemskap påløper det et fakturagebyr på 50 kr pr. medlem. Om du har et familiemedlemskap og ønsker å betale via faktura må du betale fakturagebyr for hvert medlem. Ditt medlemskap blir aktivert så snart vi har registrert innbetaling av medlemskap. Beregn 2-3 arbeidsdager for aktivering.

Du har følgende muligheter ved fornying av ditt medlemskap:

 1. Forny ditt medlemskap ved å betale online. Krever at du registrerer ditt betalingskort og er innlogget med din Matchi-bruker. Du slipper fakturagebyr og ditt medlemskap blir aktivert med en gang
 2. Kontakt oss når ditt medlemskap har gått ut på dato og be om å få tilsendt faktura
 3. Vent til siste halvdel av januar og betal faktura som vi sender ut til alle som er registrert som aktive medlemmer og ikke har betalt medlemskap for 2023

Se også ofte stilte spørsmål om medlemskap nederst på denne siden.

Priser

Se vår prisliste for priser på medlemskap

Medlemstyper

 • Familiemedlem, 2 voksne + barn u. 20 år eller student u. 26 år (krav om studentbevis)
 • Seniormedlem, fra 20 år
 • Juniormedlem, 19 år
 • Støttemedlem

Fordeler

 • Full tilgang til anleggets fasiliteter
 • Fri (gratis) bruk av klubbens utebaner
 • Tilgang til å leie baner innendørs i Pingvinhallen
 • Tilgang til å kjøpe verdikort eller grøntkort
 • Tilgang til å delta i klubbarrangementer
 • Deltagelse på tennisskolen

Regler for medlemskap

 • Medlemskapet følger kalenderåret (01.01 til 31.12)
 • Betaling av medlemskap må gjøres i Matchi
 • Medlemskapet kan ikke overdras til andre personer
 • Medlemskapet refunderes ikke
 • Utmelding skal gjøres innen 30. november via e-post.
 • Meld fra dersom dine kontaktopplysninger endres ila. året eller logg deg inn på din Matchi-profil og endre dette der.

​Ofte stilte spørsmål

Før du tar kontakt med oss må du logge inn i minidrett.no for å sjekke fødselesnummer og fødselsdato.

Om det er feil i MinIdrett.no oppdater det og gi beskjed til oss etterpå. Om det er korrekt i MinIdrett, logg deg inn i Matchi og sjekk at fødselsdato er korrekt. Du kan også ta kontakt med oss for å få hjelp

Matchi bruker Stripe som sin betalingsformidler. Det betyr at informasjon om ditt bankkort ikke lagres hos Matchi, men hos Stripe.

Stripe er en sertifisert PCI Service Provider Level 1 som betyr at de har det høyeste sikkerhetsnivået. Les mer om hvordan Stripe håndterer sikkerhet.

Du melder deg ut av klubben ved å sende en e-post til oss. Vi vil avslutte ditt medlemskap for deg. Ditt medlemskap vil fortsatt være gyldig til utløpsdato.

Vi tilbyr alle medlemmer å betale online uten at det koster deg noen ekstra gebyrer. Fakturering er en tidkrevende jobb som krever mye ekstra arbeid for klubben. Om du velger å betale via faktura må vi ta oss betalt for den ekstra tiden det tar å sende ut faktura, sjekke om faktura har blitt betalt og evt registrere medlemskap og baneleie. Se også kan jeg betale medlemskap med faktura?

Sjekk at du har bekreftet medlemskap for riktig person. Om du er foresatt for et barn hvor du har registrert din egen e-postadresse og/eller mobilnummer vil det ikke bli godkjent siden validering mot folkeregisteret gjør et oppslag mot deg som foresatt.

Løsningen er å opprette en egen e-postadresse for ditt barn slik at barnet får en egen profil på minidrett.no. Etter at du har gjort dette må du enten logge deg inn i Matchi og oppdaterte profilen med den nye e-postadressen eller ta kontakt med oss slik at vi får oppdatert medlemsregisteret. Om du har registrert ditt eget mobilnummer må dette fjernes slik at det ikke matches mot din egen profil (foresatt) i minidrett.no.

Sandefjord Tennisklubb byttet medlemsregister den 1.9.2022. I den forbindelse må alle medlemmer bekrefte sitt medlemskap i klubben. Om du mottar SMS som ber deg om å bekrefte ditt medlemskap er det viktig at du gjør dette. Følg lenken i SMS eller e-post som du har mottatt for å verifisere deg.

Eksempel på SMS som sendes ut fra NIF (Norges Idrettsforbund)

For at (ditt navn) skal meldes inn i Sandefjord Tennisklubb, må personlige opplysninger bekreftes hos Norges idrettsforbund. Klikk på lenken https://(lenke) for å bekrefte. Lenken er aktiv i 24 timer. Dersom medlemskapet ikke skal opprettes, kontakt Sandefjord Tennisklubb og be de fjerne deg fra sitt medlemsregister. Les mer på https://www.idrettsforbundet.no/verifisering Mvh Norges idrettsforbund

I forbindelse med at vi gikk over til Matchi som vårt medlemsregister fra 1.9.2022 tilbyr vi nå online betaling av medlemskap med automatisk fornying når det går ut på dato. Vi anbefaler alle som skal kjøpe nytt eller fornye sitt medlemskap om å gjøre dette for å unngå ekstra gebyrer.

Vi vil i en overgangsperiode tilby våre eksisterende medlemmer å betale medlemskap via faktura. Dette gjelder kun for deg som ble medlem før 1.9.2022 og skal fornye ditt medlemskap for 2023. Ved fakturering av medlemskap påløper det et fakturagebyr på 50 kr pr. medlem. Om du har et familiemedlemskap og ønsker å betale via faktura må du betale fakturagebyr for hvert medlem. Ditt medlemskap vil bli aktivert så snart vi har registrert betaling.

Lisens

For å kunne spille tennisturneringer på regionalt og nasjonalt nivå må man ha lisens. Dette innebærer at man er forsikret og har rett til deltagelse i turneringer innen sin idrett. Bestemmelsen om lisens gjelder for medlemmer i alle særforbund tilsluttet Norges Idrettsforbund (NIF), deriblant Norges Tennisforbund (NTF). Det er ikke krav om lisens for spill i lokale turneringer, for eksempel i klubbmesterskap, eller tilsvarende lokale turneringer.

Alle spillere som har betalt lisens fra før får automatisk tilsendt ny lisens på e-post fra NTF i løpet av desember. Du kan også logge deg inn via minidrett.no for å betale lisens.

Om du ikke har lisens, kontakt oss så vil vi registrere det for deg.