Kunder må under ingen omstendighet betale strenger direkte, alt skal gå via klubben. Betaling av strenging kan kun gjøres via nettbutikk på vår hjemmeside. Det er ikke mulig å betale via Vipps direkte, via faktura eller andre betalingsmetoder.

Bestilling av strenging

Ved bestilling av strenging skal kunden alltid betale på forhånd ved å bestille strenging på hjemmesiden. Strenger mottar en e-post med informasjon om hvem som har bestilt strenging. Kunder får en e-post som bekrefter bestillingen. Den inneholder et ordrenummer som kunden må merke racketen med.
Legg racketen i skap i klubbhuset merket med «Strenging». Kode til låsen får de i ordrebekreftelsen. Koden kan brukes både til hengelås på skap og inngangsdøren.

Etter at strenging er ferdig

Når racket er ferdig legger du racket tilbake i samme skap som du henten den og endrer status på ordren til “Fullført” i Appen “WooCommere”. Det sendes en e-post til kunden om at racket er ferdig strenget.

Registrer timen i Tripletex. Bruk ordre ID som du fikk i e-posten på hvem som bestilte timen i kommentar. Timer som mangler ordrenummer i kommentar vil ikke bli godkjent.

Kategorier: